Lăcașuri de cult, prădate de patru tineri Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 304 Vizualizări

Lăcașuri de cult, prădate de patru tineri

 

Patru tineri din Mureş şi Bistriţa-Năsăud sunt cercetaţi de poliţişti, pentru comiterea unor furturi din lăcaşuri de cult, de pe raza localităţilor Sărmaşu şi Sărmăşel.

La data de 3 noiembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din Sărmaşu, au identificat 4 tineri, cu vârstele cuprinse între 17 şi 20 de ani, care în cursul lunii octombrie, ar fi sustras din lăcaşurile de cult aparatură electronică în valoare de 6.500 lei, respectiv sistemul audio format din boxe, amplificator şi microfon, cu cablurile aferente. În urma comiterii faptelor, prejudiciul cauzat este de aproximativ 6.500 de lei, din care s-au recuperat aproximativ 80%. Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit că persoanele în cauză sunt în stare de arest preventiv, pentru o faptă de tâlhărie comisă pe raza comunei Sînmihaiu de Cîmpie, judeţul Bistriţa Năsăud, potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Mureș.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE