Home / Slider / Trei accidente rutiere, într-o singură zi

Trei accidente rutiere, într-o singură zi

Distribuie

111Un conducător auto în vârstă de 25 de ani, din Luduş, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neacordării priorităţii de trecere pietonilor, a accidentat uşor o femeie, de 42 de ani, angajată în traversare regulamentară pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător. Accidentul a avut loc miercuri, 2 noiembrie, la ora 2 noiembrie, la ora 6.49, pe strada Călăraşilor din Târgu-Mureş.

În aceeaşi zi, în jurul orei 9.00, pe strada Ialomiţei din Târgu-Mureş, un tânărîn vârstă de 21 de ani din Zau de Câmpie, pe fondul neasigurării la deschiderea uşii autovehiculului, a accidentat grav un biciclist de 34 ani, care circula regulamentar. „După accident, tânărul de 21 de ani l-a transportat la spital pe biciclist”, a precizat inspector Andreea Pop, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

De asemenea, în aceaşi zi, pe strada Lungă din Sovata, o femeie în vârstă de 59 de ani, din Luduș, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul altor preocupări în timpul mersului, a intrat în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de mers. „În urma accidentului conducătoarea auto a fost rănită uşor”, a menţionat inspector Andreea Pop.

 

De asemenea, verificati

VIDEO. Premiera spectacolului GGWorld

Distribuie Teatrul pentru Copii și tineret Ariel din Târgu Mureș va găzdui joi, 18 aprilie, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.