Home / Sanatate / Concurs pentru ocuparea a 15 posturi vacante la UPU-SMURD

Concurs pentru ocuparea a 15 posturi vacante la UPU-SMURD

Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Târgu-Mureş a anunțat pe site-ul propriu organizarea, în perioada 2-15 noiembrie, a concursului pentru ocuparea a 15 posturi vacante la UPU-SMURD, după cum urmează: zece posturi de asistent medical generalist și cinci posturi de registrator medical.

Potrivit SCJU Târgu-Mureş, data limită de depunere a dosarelor de concurs este 15 noiembrie, iar selecția dosarelor va avea loc în data de 16 noiembrie. Proba scrisă se va desfășura în data de 23 noiembrie, la ora 11.00, în timp ce interviul va avea loc în data de 25 noiembrie, la ora 9.00. Rezultatul final al concursului se va afișa în data de 28 noiembrie, la ora 15.30.

Condiții de participare la concurs
Condițiile generale de participare la concurs sunt următoarele: candidații trebuie să aibă cetățenie română, cetățenie a altor state membre la Uniunii Europene sau a statelor aparținând Spațiului European și domiciliul în România; trebuie să cunoască limba română, scris și vorbit; să îndeplinească condițiile de studii și, după caz, de vechime sau alte condiții specifice potrivit cerințelor postului scos la concurs; să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniți; să aibă capacitate deplină de exercițiu și o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de medicul din unitățile sanitare abilitate; să nu fie condamnați definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului ori contra autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiției, de fals ori a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcției, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea.
Condițiile specifice de participare la concurs pentru asistent medical generalist sunt: studii superioare, superioare de scurtă durată, postliceale de specialitate. Candidații care optează pentru registrator medical trebuie să fie absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat.
Detalii privind metodologia de concurs, desfășurarea probelor și bibliografia se pot obține accesând pagina web a SCJU Târgu-Mureş. De asemenea, informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0265-212.111 interior 462. Persoana de contact este Lidia Sabău, secretarul comisiei de concurs.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

98% dintre pacienții COVID ajunși la Urgență, nevaccinați

Peste 90% dintre pacienții care se prezină la UPU SMURD Târgu Mureș sunt pacienți nevaccinați, …