Home / Sanatate / Conferința Doctoranzilor și a Postdoctoranzilor, la UMF Târgu-Mureş

Conferința Doctoranzilor și a Postdoctoranzilor, la UMF Târgu-Mureş

Distribuie

Instituția Organizatoare de Studii Universitare de Doctorat (IOSUD) a Universității de Medicină și Farmacie (UMF) Târgu-Mureș organizează, în perioada 7-8 decembrie, a noua Conferință a Doctoranzilor și a șasea Conferință a Postdoctoranzilor în medicină și farmacie.

„Această manifestare științifică este organizată pentru a noua oară în România și este un prilej oferit doctoranzilor și postdoctoranzilor în medicină și farmacie de a-și face cunoscute realizările din perioada studiilor de doctorat, în domeniile lor de activitate de cercetare. În același timp le oferă posibilități de a se întâlni, de a se cunoaște unii pe alții, dar totdată de a cunoaște preocupările din activitățile de cercetare și studiile pe care le-au abordat”, se precizează pe site-ul manifestării științifice.

Lucrările prezentate, în revista Acta Medica Marisiensis
Potrivit organizatorilor, lucrările prezentate în cadrul conferintei vor fi publicate în rezumat în revista Acta Medica Marisiensis (cotată B+ CNCSIS) a UMF Târgu-Mureș, asigurându-se diseminarea informaţiilor și rezultatelor științifice obținute. „Limbile oficiale ale conferinţei sunt româna şi engleza. Lucrările care corespund cerinţelor, atât formal cât şi ştiinţific, vor putea fi publicate in extenso în limba engleză, după revizuirea lor prin procesul peer-review de către referenții revistei Acta Medica Marisiensis. Data limită pentru înscriere şi trimiterea rezumatelor este 18 noiembrie. Vă aşteptăm la Târgu-Mureş şi vă asigurăm că ne vom strădui să vă oferim întreaga noastră ospitalitate pentru ca participarea la această manifestare să fie un câştig științific pentru toţi”, se mai arată pe site.

Premierea articolului cu cel mai mare factor de impact
Cu ocazia sesiunii de deschidere a celei de-a noua Conferințe a Foctoranzilor în medicină și farmacie, din 7 decembrie, va avea loc premierea cu 2.500 lei a articolului publicat în anul calendaristic 2016, cu cel mai mare factor de impact. „La competiție pot participa toți doctoranzii înmatriculați la Școala Doctorală a IOSUD din UMF Târgu-Mureș care au publicat ca prim-autor, articole științifice publicate în reviste cotate cu factor de impact. De asemenea, pot participa la această competiție și cei care și-au finalizat studiile universitare de doctorat la UMF Târgu-Mureș în anul 2016”, se transmite pe site-ul conferinței.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Situația epidemiologică a județului Mureș

Distribuie Conform statisticilor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Mureș, numărul virozelor înregistrate la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.