Un eșec și două victorii în Liga III Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 163 Vizualizări

Un eșec și două victorii în Liga III

În cadrul etapei a XI-a din Liga III de fotbal, cele trei formații ale județului Mureș care activează în seria V au evoluat pe teren propriu. În deschiderea etapei, ASA 2 Târgu-Mureș a fost învinsă de formația maramureșeană ACS Fotbal Comuna Recea cu 2-0. Echipa oaspete, aflată pe locul 6, cu 15 puncte, cu 2 mai multe decât mureșenii, aflați pe 10, au dominat categoric jocul. După o primă ocazie pentru roș-albaștri, oaspeții au trecut de mai multe ori pe lângă deschiderea scorului, dar portarul mureșenilor a salvat inclusiv în situație de unu la unu. Deschiderea scorului s-a produs oarecum conform cursului jocului, în minutul 24, când Marian Urs a fructificat un atac bine construit. Fără niciun jucător de la prima echipă, mureșenii nu au reușit nici în partea a doua să se apropie cu adevărat periculos de poarta adversă. Cei care și-au creat ocazii au fost tot maramureșenii. Superioritatea a fost materializată și pe tabela de marcaj în minutul 66 prin portarul Alin Bota, care a transformat de la punctul cu var, în urma unui fault comis în suprafața de pedeapsă de către portarul mureșenilor. Până la final, echipa lui Lucian Popa și Aurel Pâslaru a atacat mai mult, dar fără clarviziune. Târgumureșenii sunt la al treilea eșec consecutiv și rămân cu 13 puncte, care îi plasează pe locul 11.

Iernutul se dezlănțuie după pauză, Avântul se desprinde înainte
Celelalte două echipe mureșene au obținut în schimb victorii clare, dar în mod diferit. Pe stadionul „Cornel Orza” din Iernut, echipa locală a reușit desprinderea în partea a doua a întâlnirii cu sătmărenii de la Recolta Dorolț, care îi învingeau în etapa trecută pe cei de la Avântul Reghin cu 1-0. Mureșenii au deschis rapid scorul, prin Liviu Cheţan, în minutul 7, dar s-au văzut egalați înainte de pauză, gol al lui Rebedea (min. 41). La reluare, iernuțenilor le-a trebuit mai bine de un sfert de oră pentru a prelua din nou conducerea, pentru ca spre final să se desprindă. Mai întâi a înscris Fekete István (min. 62), Mircea Ungur a dublat avantajul în minutul 82, iar Ilie Roman a stabilit scorul final în minutele de prelungire.
La Reghin, Avântul a surclasat mai modesta formație FC Bistriţa, scor 4-0, reușind despriderea la două goluri din prima repriză. Dézsi Loránd a reușit o dublă, cu primul gol al fiecărei reprize, în minutele 20 și 52, Fülöp András a stabilit scorul la pauză cu golul reușit în minutul 43, iar Adrian Murar a dus scorul la 4-0 în ultimul minut. CS Iernut, cu 6 puncte își devansează învinsa și urcă pe locul 13, iar Avântul urcă pe locul 8, cu 15 puncte.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE