Home / Sport / Două titluri, cinci medalii pentru dansatorii Dance Art

Două titluri, cinci medalii pentru dansatorii Dance Art

Distribuie

Dansatorii sportivi ai clubului Dance ART & CSș Târgu-Mureș au obținut două titluri de campioni naționali și trei de vicecampioni naționali în cadrul Campionatelor Naționale pe Clase 2016, disputate la sfârșitul săptămânii la Sibiu. Pentru aceste succese a lucrat echipa de antrenori alcătuită din soții Somodi Marton Janos și Katalin, Fodor Norbert-Csanad, Réka Vaszi, Paul Moldovan, Cristina Tătar, Ionuț Varodi.

Cele două locuri pe cea mai înaltă treaptă a podiumului le-au obținut perechile Adrian IonașcuIlinca Târnăvean (foto), clasată pe locul 1 la clasa B a secțiunii Latino 16-18 ani și András DélczegIldiko Condurache, la clasa E seniori Standard.

Două titluri de vicecampioni a revenit perechii Andrei Tudose (Dance studio Iași) – Andreea Ienciu (Dance Art-CSȘ), clasată pe locul 2 la clasa B la secțiunile Latino și Standard, iar al treilea loc 2 a fost ocupat la clasa E 14-15 ani de perechea Szilárd MihályIringó Puskás.

Competiția a fost una de un nivel ridicat, lucru care dovedește încă o dată că dansul sportiv românesc își continuă ascensiunea, dovadă fiind rezultatele deosebite obținute în ultimii ani. Ținând cont de acest aspect, felicitări merită și sportivii mureșeni care s-au calificat în semifinale.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Festivalul Minihand, la cea de-a doua ediție

Distribuie Duminică, 24 martie, conducerea Asociației Județene de Handbal (AJH) Mureș a organizat Festivalul Minihand, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.