Home / Business / Aages, tot mai aproape de Bursă

Aages, tot mai aproape de Bursă

aagesCompania Aages din Sângeorgiu de Mureş va fi listată la Bursa de Valori Bucureşti cel mai probabil din luna decembrie a acestui an, a anunţat marţi, 8 noiembrie, Molnar Gabor directorul general al societăţii.

Anunţul a fost făcut cu ocazia unei Zile a Porţilor Deschise, organizată în vederea prezentării societăţii pentru viitorii investitori. „Acesta e timpul necesar pentru analize, aprobări, verificări. Suntem destul de bine pregătiţi fiindcă Goldring a urmărit ca tot ceea ce am făcut până acum să fie conform cerinţelor”, a declarat Molnar Gabor (foto). „Listarea pe Bursă oferă o garanţie, o transparenţă”, a completat directorul general al Aages, companie transformată din societate cu răspundere limitată în societate pe acţiuni şi care are ca obiect de activitate producerea instalaţiilor pentru încălzire prin inducţie a metalelor.

Documentaţia pentru listarea societăţii la Bursa de Valori Bucureşti este întocmită de SSIF Goldring SA Târgu-Mureş. „În total, sunt 10 milioane de acţiuni capital social, la valoarea uninominală de 0,2 lei. Cerinţele de a fi listat pe piaţa reglementată este de a avea un free-float de 25%. Acest free-float reprezintă lichiditatea care ar putea să o dea acţionarii cu procent mai mic de 5%”, a precizat Virgil Zahan, directorul general al SSIF Goldring SA Târgu-Mureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Va candida liderul PNL Mureș pentru un nou mandat? Răspunsul lui Cristian Chirteș

Invitat joi, 21 ianuarie, la emisiunea ”Parlamentarii noștri” difuzată de Televiziunea M9, senatorul Cristian Chirteș, …