Aages, tot mai aproape de Bursă Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 647 Vizualizări

Aages, tot mai aproape de Bursă

aagesCompania Aages din Sângeorgiu de Mureş va fi listată la Bursa de Valori Bucureşti cel mai probabil din luna decembrie a acestui an, a anunţat marţi, 8 noiembrie, Molnar Gabor directorul general al societăţii.

Anunţul a fost făcut cu ocazia unei Zile a Porţilor Deschise, organizată în vederea prezentării societăţii pentru viitorii investitori. „Acesta e timpul necesar pentru analize, aprobări, verificări. Suntem destul de bine pregătiţi fiindcă Goldring a urmărit ca tot ceea ce am făcut până acum să fie conform cerinţelor”, a declarat Molnar Gabor (foto). „Listarea pe Bursă oferă o garanţie, o transparenţă”, a completat directorul general al Aages, companie transformată din societate cu răspundere limitată în societate pe acţiuni şi care are ca obiect de activitate producerea instalaţiilor pentru încălzire prin inducţie a metalelor.

Documentaţia pentru listarea societăţii la Bursa de Valori Bucureşti este întocmită de SSIF Goldring SA Târgu-Mureş. „În total, sunt 10 milioane de acţiuni capital social, la valoarea uninominală de 0,2 lei. Cerinţele de a fi listat pe piaţa reglementată este de a avea un free-float de 25%. Acest free-float reprezintă lichiditatea care ar putea să o dea acţionarii cu procent mai mic de 5%”, a precizat Virgil Zahan, directorul general al SSIF Goldring SA Târgu-Mureş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE