Home / Business / Finanţele din Mureş, în fruntea topului naţional

Finanţele din Mureş, în fruntea topului naţional

Distribuie

finante-mures
Directorul general al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Mureş, Marinel Nedeluţ, a transmis participanţilor la cea de-a 23-a ediţie a Topului Firmelor din Judeţul Mureş susţinerea instituţiei pe care o coordonează. Evenimentul a avut loc joi, 3 noiembrie, în incinta restaurantului Hotelului „Grand” din Târgu-Mureş şi a fost organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a Judeţului Mureş.

Încasări record

„Fiscul este alături de dumneavoastră, ANAF-ul reprezentat de mine în această seară este alături de contribuabili!”, a spus, în debutul discursului, directorul general al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Mureş.

„Judeţul Mureş, Fiscul de la Mureş, se află după primele 10 luni între primele locuri pe ţară! La judeţe de tip A, avem plan realizat la încasări în procent de 110%! Cred că aşteptaţi un asemenea rezultat, vă mulţumesc! Contribuabili administraţi de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Mureş sunt peste 25.000 la persoane juridice şi aproximativ 125.000 la persoane fizice, dintre care activi sunt 20.000 la persoane juridice, iar cei cu obligativitatea depunerii într-un sistem de declaraţii în jur de 15.000, persoane fizice”, a afirmat Marinel Nedeluţ.

„Am nişte adjuncţi extraordinari”

De asemenea, directorul general al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Mureş a precizat că a venit la Târgu-Mureş de la Ilfov şi a subliniat calitatea resursei umane din cadrul instituţiei pe care o conduce. „Eu sunt şeful Fiscului de la Ilfov, sunt detaşat aici, la dumneavoastră pentru şase luni şi mă mândresc că sunt la dumneavoastră. Cred că m-am aşezat puţin, mă simt bine la dumneavoastră. Parcă trăiesc a doua tinereţe în judeţul Mureş, oamenii sunt mai calmi, mai aşezaţi, mă refer la Fisc, şi vreau să vă spun că am învăţat de la ei. Am nişte adjuncţi extraordinari, două adjuncte şi un adjunct, cu care colaborez foarte bine”, a punctat Marinel Nedeluţ.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade” Târgu Mureș

Distribuie Prezentarea Raportului anual al Rectorului Leonard Azamfirei privind starea Universității de Medicină, Farmacie, Științe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.