Home / Sport / Spectacol cu final trist pentru campioni

Spectacol cu final trist pentru campioni

Distribuie

Meciul din cadrul etapei a X-a a Ligii 1 la futsal dintre City’us Târgu-Mureș și FK Odorheiu Secuiesc disputat marți seara în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș s-a încheiat cu victoria oaspeților cu 9-5, după ce la pauză harghitenii conduceau cu 3-2. Partida a avut un ritm foarte alert, de maxim angajament, cu multe faze spectaculoase la cele două porți. Mureșenii au început foarte bine cele două reprize, cu câte un gol înscris de fiecare dată în primul minut. Țipău a deschis scorul cu un șut de la marginea terenului, cu stângul, la vinclu. Mimi Stoica a trimis în minutul 4 în bară, după care oaspeții au fost aproape de egalare, prin Szöcs László, campion cu mureșenii în ediția trecută. Jocul a fost în continuare unul foarte alert, în mare viteză. După câteva intervenții foarte bune ale portarului Mihai Tătar, acesta a fost surprins în minutul 8 de șutul lui Silion, care a restabilit egalitatea. În minutul 11, Mario Duque ratează singur cu portarul Grigoraș, pentru ca harghitenii să puncteze de două ori în minutul următor, prin Miklos și același Szöcs, la două contraatacuri rapide. Mureșenii reușesc în continuare combinații de efect, dar finalizarea a lăsat de dorit. La 1-3, în ultimele 5 minute campionii atacă cu portar-jucător, iar Duque reduce diferența în minutul 19, cu un șut plasat, din întoarcere.

dsc_0004Tribut plătit neatenților în apărare
În secunda 26 de la reluare, Bogdan Covaci a reușit egalarea cu un șut plasat în colțul porții, la care mingea a trecut prin plasă, anulat inițial de unul dintre arbitri. În minutul 24, intrat în prima repriză în poartă în locul lui Tătar, Molina respinge în bară, după care reține pe linia porții, oaspeții reclamând că mingea a trecut. Același ritm în continuare, cu multe ocazii. După ce ce Țipău ratează singur cu portarul și un alt șut îi este respins în bară, acesta reușește în minutul 28 să-și readucă echipa în avantaj. Era minutul 35, mureșenii conduceau cu 4-3, dar raportul faulturilor era 5-0. La numai 25 de secunde Kedei punctează pentru oaspeți cu un lob din unghi peste Molina, ieșit la blocaj. În minutul 30 Stoica trimite din nou în bară, dar după 2 minute tot el face 5-4 din pasa lui Duque. Calvarul mureșenilor începe în minutul 35. Covaci comite al șaselea fault: 10 metri! Molina respinge șutul trimis de Silion din lovitura de penalitate, dar același jucător înscrie la faza următoare. Mureșenii scot din nou portarul, dar în același minut 35 pierd o minge și Szöcs László reușește „dubla” pe contraatac: 5-6. Până la final acesta mai punctează de alte trei ori. După un henț involuntar comis în atac de Duque, oaspeții beneficiază de o altă lovitură de la 10 metri în minutul 36. Golgheterul partidei trimite pe lângă poartă, dar în minutul următoar interceptează o minge, scapă singur și închide practic jocul. În penultimul minut, speculând jocul inexact al echipei fără portar, „răsucește cuțitul în rană” cu alte două goluri. Un scor aparent sever, după un joc în care orice era posibil până în ultimele minute.
Pentru mureșeni urmează un meci poate mai dificil duminică, 13 noiembrie, de la ora 18.00, când vor juca la Galați, cu United, egala liderului Autobergamo Deva, într-o partidă din etapa a XI-a, ultima a turului.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

ACS Kinder: Grupa U8 a câștigat Cupa Municipiului Reghin

Distribuie După succesele grupelor U11, U9 și U6 din cadrul ACS Kinder a sosit momentul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.