Home / Slider / Zeci de cărți donate la UniFest

Zeci de cărți donate la UniFest

 

Considerând cartea o comoară fără de preț, studenții Universității de Medicină și Farmacie Târgu-Mureș preferă printre modalităţile de recreare, lectura unei cărţi bune, care-i instruieşte şi le descoperă o lume fascinantă. Centrul Integrat de Medicină Dentară din cadrul UMF Tîrgu Mureș a găzduit  miercuri, 9 noiembrie, BookFest. Evenimentul este înscris în activitățile care se derulează în cadrul UniFEST, unul din cele mai ample și complexe festivaluri studențești, organizat în centrul nostru universitar de către OSMD, în perioada 7-14 Noiembri.  Astfel, în intervalul orar 08:00 – 16:00, studenții iubitori de lectură au fost întâmpinați cu zeci de titluri de cărți expuse pe holul facultății, în special beletristică, din care au putut alege absolut gratuit. Potrivit informațiilor furnizate de studenții de anul IV, Raluca Coroș și Cristian Luchianiuc, coordonatori ai festivalului uniFest, cărțile au fost donate de colegii din ani terminali, foști membri ai OSMD, iar cele care vor rămâne, vor fi donate, la rândul lor, unei biblioteci. Chiar dacă evoluția în tehnologie este galopantă și internetul ne inundă existența, lectura a fost, este şi va rămâne o activitate de îmbelşugare cognitivă şi spirituală specifică cititorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

PSD, proiect de lege în sprijinul IMM-urilor afectate de creşterea preţurilor la energie

Reprezentanții Partidului Social Democrat vor depune joi, 23 septembrie, în Parlamentul României, o inițiativă legislativă …