Adunare publică pentru Liceul „Rakoczi”. Dorin Florea, apel la armonie Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1021 Vizualizări

Adunare publică pentru Liceul „Rakoczi”. Dorin Florea, apel la armonie

111Primăria municipiului Târgu-Mureș a luat act de adresa depusă de Fundația Statusul Romano-Catolic din Transilvania în vederea organizării unei adunări publice sâmbătă, 12 noiembrie, pe Bulevardul Cetății, iar conform adresei nu ar exista elemente care să contravină Legii 60/1991 republicată, a anunţat joi, 10 noiembrie, Dorin Florea, primarul municipiului Târgu-Mureş.

„Transmit celor care iubesc acest oraș să nu folosească acest context pentru a-și face capital electoral sau să ”vândă” promisiuni ori iluzii ce pot crea prejudicii pe viitor. Demnitarii politici au avut suficient timp să demonstreze din plin în actele de guvernare în care au fost implicați, că susțin acest oraș și fac ceva pentru el – încât acest oraș să fie al armoniei și nu un teren al disputelor și conflictelor”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, Dorin Florea.

”Instituția pe care o conduc a acordat întotdeauna atenția cuvenită învățământului, susținând mereu calitatea actului educativ, astfel încât școala să fie o rampă de lansare către idealurile copiilor și ale părinților. Întotdeauna am susținut normalitatea și legalitatea. Am susținut și susțin atât învățământul în limba română, cât și pe cel în limba maghiară”, a completat Dorin Florea.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE