Gustul face diferența, la noua Patiserie Dona de pe strada Revoluției! Diverse
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1030 Vizualizări

Gustul face diferența, la noua Patiserie Dona de pe strada Revoluției!

Din pasiune pentru pâine și produsele de patiserie, vă prezentăm noua Patiserie Dona de pe strada Revoluției nr. 17 din Târgu-Mureș (în vecinătatea Liceului de Artă), unde vă așteptăm într-un decor inedit și plăcut, să descoperiți diferența și să încercați produsele noastre create cu Dor de Pâine!

dona-patiserie-1

Produsele de panificație și patiserie sunt produse din aluat proaspăt în fiecare zi, necongelat, ceea ce le conferă prospețime și savoare la orice moment din zi. De asemenea, niciun ingredient folosit nu este congelat, din dorința de a oferi produse adevărate, simple și sănătoase.

În patiseria noastră veți regăsi, alături de produsele tradiționale precum pâinea albă, pâinea bunicii, pâinea neagră și produse mai speciale, precum pâinea cu semințe, cu fibre, pâinea de seară, sau specialități recente precum rulouri cu cremwursti și brânză, rulouri cu cabanos, palaneț cu sos pizza, cu șuncă, cu smântână și usturoi.sam_7236-2

 

Veți găsi la noi cozonaci cu gust desăvârșit, din ingredient de calitate, avem prăjitură cu mere, pogăci, pe toate le puteți gusta alături de o cafea Musetti sau produse lactate din gama Therezia, chiar în patiserie, în spațiile special amenajate. Efectuăm la comandă orice cerință pentru produse de brutărie/patiserie.sam_7255

Toate produsele rămase din ziua anterioară le donăm Centrului de zi Sf. Dumitru din Sângeru de Pădure, pentru că dorim să oferim ceva înapoi comunității în care trăim și muncim.

 

Cele mai apreciate produse de către clienții nostri nu le știm încă, dar vă invităm în patiseria noastră să le degustați și să ne spuneți care sunt produsele preferate!

 

Vă așteptăm!

 

Pentru comenzi, informații la email marketing@brutariadona.ro sau direct în patiserie.

 

Patiseria DONA

Str. Revoluției nr. 17

Program: L-V: 7-20; S: 7-14; Duminica-închis.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE