Home / Slider / Ocazie unică: curs gratuit de operator CNC cu ofertă de loc de muncă la terminare cursului!

Ocazie unică: curs gratuit de operator CNC cu ofertă de loc de muncă la terminare cursului!

111Universitatea Cultural Științifică din Târgu-Mureş în parteneriat cu Imatex SA inițiază o campanie unică prin care dă posibilitatea celor interesați să beneficieze gratuit, respectând anumite condiții, de cursurile teoretice și practice de operator CNC (operator mașini unelte cu comandă numerică), un curs în valoare de 6.500 de lei. La terminarea cursului compania Imatex oferă locuri de muncă cu începere imediată și salariu competitiv.

Mașinile unelte cu comandă numerică computerizată (CNC) sunt mașini de prelucrare mecanică  superperformante; (freză, mașină de găurit, strung  etc., sau toate acestea la un loc). Cele mai moderne unități de producție, din diverse zone industriale (metal,  lemn, plastic), dețin mașini de prelucrare mecanică operate numeric, iar pentru a lucra pe un astfel de sistem tehnic, este nevoie de cunoștințe de prelucrare prin așchiere, reglare, mecanică, cunoștințe (teoretice și practice) ce pot fi obținute în prin frecventarea acestui curs, certificatele de pregătire profesională obținute la terminarea acestei pregătiri asigurând accesul pe piața muncii din UE și România.

„Universitatea Cultural Științifică este o instituție cu istorie de peste 50 de ani, dar se adaptează la cerințele pieței forței de muncă. Există o nevoie mare pentru operatori pe mașini unelte cu comandă numerică, care este o meserie relativ nouă, dar de o perspectivă deosebit de mare. Universitatea noastră pregătește forță de muncă pentru industrie. Politica educației noastre constă în acomodarea la cerințele cursanților cu elasticitate foarte mare în ceea ce privește instruirea cât şi orarul. Aceste cursuri practic pregătesc tineri sau mai puțin tineri prin calificare sau recalificare pentru locuri de munca deja oferite, și dacă există un interes reciproc, putem asigura loc de munca stabil cu salarii competitive. În aceste condiții cursul este gratuit. Cursurile sunt acreditate de către Ministerul Muncii și Educației și sunt recunoscute în țările Uniunii Europene”, a declarat Csegzi Sándor, directorul Universității Cultural Științifice.

 

„Angajatul ideal are liceu absolvit – diploma de bacalaureat nu este necesară – are cunoștințe de operare pe calculator PC, are un simț tehnic și o fascinație pentru mașini, dorește un loc de muncă stabil, cu venituri competitive. Condițiile de muncă sunt conforme cu standardele Uniunii Europene, iar în perioada de formare oferim salariu minim pe economie, însă după formare, în funcție de realizări, etapizat se poate ajunge și la 3.000 de lei. Există condiții de avansare profesională: anual are loc o evaluare din partea șefilor direcți, și pe baza acestor evaluări angajații pot avansa pe scară de salarizare, și pot opta și pentru funcția de maistru”, a subliniat Nataşa Cetănaș, directoarea companiei Imatex.

Pentru mai multe informații sau înscriere persoanele interesate au la dispoziţie numărul de telefon 0265-251.118 şi adresa de e-mail contact@ucstgm.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Activitatea farmaciștilor, susținută de Corneliu Florin Buicu

Deputatul social-democrat de Mureș Corneliu Florin Buicu a participat marți, 15 iunie, alături de reprezentanții …