PNL, împotriva adunării de protest pentru Liceul „Rakoczi” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 868 Vizualizări

PNL, împotriva adunării de protest pentru Liceul „Rakoczi”

111Conducerea Partidului Naţional Liberal Mureş a anunţat vineri, 11 noiembrie, prin intermediul unui comunicat de presă, că nu este de acord cu adunarea organizată sâmbătă, 12 noiembrie, de Fundația Statusul Romano-Catolic din Transilvania. „Din păcate, acest caz cu implicaţii penale readuce Târgu-Mureşul în atenţia întregii ţări printr-o premieră: este pentru prima dată când se organizează o adunare de protest împotriva unei anchete derulate de Direcţia Naţională Anticorupţie”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al PNL Mureş.

De asemenea, liberalii consideră că municipiul Târgu-Mureş se află pe drumul recunoaşterii sale ca un centru educaţional de excelenţă, „fapt care se datorează atât profesorilor de elită pe care îi avem, cât şi elevilor de excepţie care învaţă în şcolile din oraş”. Indiferent de etnia sau de limba maternă a cadrelor didactice şi a tinerilor târgumureşeni, susţin liberalii, rezultatele au fost pe măsura pregătirii şi muncii lor.

„Este intolerabil ca reprezentanţi ai Bisericii şi ai unei formaţiuni politice să se implice într-o anchetă penală, dar mai grav este tentativa acestora de a crea, din nou, o sursă de conflict la Târgu-Mureş”, se mai precizează în comunicat.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE