Recomandări despre sarcină, naștere, alăptare și diversificare Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 479 Vizualizări

Recomandări despre sarcină, naștere, alăptare și diversificare

Specialiști ginecologi, neonatologi, pediatri, specialiști în alăptare și diversificare, dar și consultanți în aromaterapie vor fi prezenți sâmbătă, 17 decembrie, la Târgu-Mureș, la conferința „Mureș Baby Info. Managementul perioadei pre și postnatale pentru mămici și viitoare mămici”, pentru a le oferi mamelor și viitoarelor mame recomandări despre sarcină, naștere, alăptare și diversificare.

Evenimentul este organizat de Media Factory International și va avea loc la Plaza Hotel, începând cu ora 13.00. Conferința va fi moderată de către Iulian Praja. Astfel, dr. Mihai Muntean, medic primar obstetrică-ginecologie în cadrul Centrului Medical Nova Vita din Târgu-Mureș, dr. Teodora Mărginean, medic specialist neonatolog în cadrul Centrului Medical Nova Vita, dr. Liana Nistor, medic pediatru, Adina Iancu, moașă și educator perinatal SAMAS, specialist în alăptare, și Ada Guțiu, consultant în aromaterapie, le vor oferi participanților sfaturi referitoare la un start bun în viață al copiilor. Totodată, participanții vor avea posibilitatea de a câștiga o mulțime de premii la tombola pregătită de organizatori și partenerii conferinței.
„Oferă-i copilului tău un start corect în viață. Află tot ce trebuie să știi despre sarcină, naștere, alăptare și diversificare, despre perioada pre și postnatală. Află păreri avizate despre cum să îi oferi copilului tău un start corect în viaţă de la cei mai buni specialişti în domeniu. Discuţii, prezentări, întrebări, totul într-un cadru deosebit, la Plaza Hotel. Te așteaptă o mulțime de surprize: prezentări, discuții și tombolă cu premii. Sfaturi de la cei mai buni specialiști: medici ginecologi, neonatologi, pediatri, specialiști în alăptare și diversificare, consultanți în aromaterapie”, au precizat organizatorii pe site-ul conferinței.
Taxa de participare este 50 de lei. Informații suplimentare despre conferință, premiile tombolei și înscrieri se pot obține accesând site-ul www.mediafactoryinternational.wordpress.com sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE