Home / Cultură / Invitație la BookParc – Târgul Editurilor Mureşene
Târgul Editurilor Mureşene

Invitație la BookParc – Târgul Editurilor Mureşene

BookParc – Târgul Editurilor Mureşene va fi organizat în premieră anul acesta cu ocazia Zilelor Bibliotecii Județene Mureș. „Mergând pe urmele unei îndelungate tradiţii, Biblioteca Judeţeană Mureş organizează, în luna noiembrie a acestui an, un eveniment de o semnificaţie aparte: „Philobiblon Mureşean : Zilele Bibliotecii Judeţene Mureş”. Cu acest prilej, va fi organizată și prima ediţie a Târgului Editurilor Mureşene – BookParc”, transmite Biroul de Informare și Relații Publice al Biblioteci Județene Mureș.

Întâlnire a editurilor locale cu publicul mureșean

„Întâlnirea expoziţională a reprezentanţilor editurilor locale cu publicul mureşean se va desfăşura în perioada 22-24 noiembrie 2016, în incinta fostului Hotel Parc (strada Primăriei, nr.2) şi are drept scop consolidarea legăturilor dintre editorii locali şi cititorii mureşeni, respectiv instituţia noastră. Considerând că organizarea unui astfel de eveniment va contribui la mai buna cunoaştere şi promovare a valorilor culturale locale, îi așteptăm cu un real interes pe reprezentanții tuturor editurilor mureșene. Nu se percepe taxă de participare!”, se precizează în invitația adresată editurilor de către Biblioteca Județeană Mureș.

„În speranţa că invitaţia va fi onorată, pentru înscriere vă rugăm să vă adresați responsabililor din Biblioteca Județeană Mureș. Persoană de contact : Liliana Moldovan – Telefon : 0265- 262631 int. 13; E-mail : muresbiblioteca@yahoo.com). Termen limită: 15 noiembrie 2016”, se specific în comunicatul Bibliotecii Județene. Deschiderea oficială a târgului va avea loc, marţi, 22 noiembrie 2016, ora 14, la Sediul fostului Hotel Parc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Conferință internațională de studii teatrale, la UAT

Universitatea de Arte (UAT) din Târgu Mureș organizează, prin intermediul Școlii Doctorale, o conferință online …