Înfrângere scontată a voleibalistelor în fața unei favorite CSU Medicina CSŞ
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 128 Vizualizări

Înfrângere scontată a voleibalistelor în fața unei favorite

În etapa a VII-a a Diviziei A1 la volei feminin, CSU Medicina CSȘ Târgu Mureș a pierdut sâmbătă pe teren propriu în fața deținătoarei CEV Cup, CSM București, scor 0-3 (20-25, 12-25, 15-25). Deși cu un lot mult schimbat față de ediția trecută și un start cu evoluții fluctuante, formația bucureșteană și-a dovedit superioritatea netă în fața tinerei formații mureșene, aflată la un nou început de drum. Cu o pleiadă de jucătoare străine de valoare și autohtone de lot național, oaspetele au controlat autoritar jocul. În singurul set aparent mai echilibrat după scor, în primul act CSM s-a desprins din start la o diferență care le-a permis relaxarea și mureșencele au reușit să micșoreze avantajul. Cu două jucătoare tinere de perspectivă, Loredana Dobriceanu și Luiza Varga în formula de start și cu întreg lotul rulat pe parcurs, gazdele nu au putut emite pretenții în următoarele două seturi, în care bucureștencele nu și-au mai luat momente „de respiro” și au încheiat rapid un joc practic fără istoric.
Un pas în spate, ieșire din play off
În urma acestui eșec CSU Medicina iese din locurile de play-off pe locul 9, cu 6 puncte și va avea de luptat pentru revenirea în primele opt, în primul rând cu contracandidatele. Una dintre acestea este adversara din etapa viitoare, când vor juca în deplasare, cu formația Unic LPS Piatra Neamț, aflată pe locul 6, cu 10 puncte, partidă care va fi urmată de una mult mai dificilă, cu campioana Volei Alba Blaj.
Alături de cele două amintite, din sextetul de bază au mai făcut parte
Valentina Rusu, Roxana Iancu, Marija Pucarevic, Karla Klaric și Laura Molnar-libero. Au mai jucat Sonia Teianu, Andreea Petra, Carmen Arniceru, Alexandra Cauc și Lea Rancz-libero.
În celelalte partide ale etapei s-au impus fără emoții favoritele. Rezultatele înregistrate:
SCM Pitești – CSM Lugoj 3-0
SCM U Craiova – Dinamo București 0-3
CSU Galați – CSM Târgoviște 0-3
Penicilina Iași – Volei Alba-Blaj 0-3
Știința Bacău – Unic LPS Piatra Neamț 3-1.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE