Drumul spre success şi cum e să guşti din el Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 846 Vizualizări

Drumul spre success şi cum e să guşti din el

 

Sfârşitul acesta de săptămână a fost marcat de o nouă Conferinţă JCI cu tema „Drumul spre succes” , care a adus în faţă speaker motivaţionali, cei mai în măsură să destăinuie paşii ce  în atingerea suctrenuie parcurşi în atingerea succesului, modul în care şi-au început cariera, obstacolele pe care le-au întâlnit şi cum au reuşit să treacă peste ele.

Evenimentul a fost găzduit de Hotel Grand şi onorat de prezenţa lui Victor Gavronschi – director general și fondator al agenției de marketing Loopa, Marius Bogdan Pislariu – Co-fondator Nanoshine; fondator Elefin; fondator Perspective Management; Partener asociat „La fierărie”, Dacian Pășcuță – scriitor, marketing consultant at Lorand Soares Sasz şi Bogdan Rațiu – profesor de limba și literatura română, speaker TedX.

JCI Tîrgu-Mureş face parte din reţeaua Junior Chamber International JCI, una din cele mai importante organizaţii non-guvernamentale care militează pentru implicarea activă e tinerilor în viaţa economică, politică şi socială a comunităţii lor şi din reţeaua naţională JCI România. JCI Tîrgu Mureş are ca scop principal crearea unui cadru propice în care profesionişti şi antreprenori, din diverse domenii de activitate, să-şi consolideze experienţa, să se dezvolte, să-şi extindă reţeaua de contacte profesionale şi să se simtă bine într-un cadru prietenos şi non-formal.

 

Experienţa directorului general şi fondator al agenţiei de marketing Loopaa, Victor Gavronschi, a început încă din facultate, urmând o serie de poziţii profesionale, de la asistent de marketing, specialist de marketing, până la poziţia de director de marketing al companiei Iner Cars, unul din cei mai mari distribuitori de piese auto din Europa de Est. Implicat în mod active în comunităţile locale de antreprenoriat şi marketing, Victor a făcut parte din Asociaţia IAA Young Professionals Cluj încă din anul 2011, ocupând funcţii de project manager şi vice-president al organizaţiei. În 2013 a decis să pună bazele agenţiei de marketing Loopaa, una dintre cele mai dinamice agenţii din România la momentul actual, pe care o conduce din poziţia de director general.

 

Pasionat de inovaţii, având peste 100 de invenţii, multe premiate naţional şi internaţional, Marius Bogdan Pîslariu a început din anul 2000, când în domeniul inovaţiilor în România, nu erau prea mulţi investitori şi s-a lovit de multe obstacole. Este în permanentă căutare de modalităţi de a adduce îmbunătăţiri vieţii, de aici pasiunea lui pentru a dezvolta inovaţii utile, chiar dacă s-a confruntat cu situaţii frustrante, precum investirea în timp, bani şi cercetare pentru dezvoltarea de produse innovative, ca mai apoi reuşitele sale să fie ~ preluate~ de firme de renume, el nu a renunţat şi a continuat să creadă în ideile sale. În 2012 a reprezentat România la cel mai mare concurs de aplicaţii din lume, care s-a desfăşurat la San Francisco. În 2015, compania fondată de el a fost nominalizată în Top 30 Innovative Romanian Companies. A câştigat EuroCloud Award România şi a fost nominalizat în Top 3 EuroCloud Europe. A câştigat medalia de bronz pentru invenţia Bastonului cu senzori pentru nevăzători, în 2005 la Expoziţia Internaţională de Invenţii, de la Geneva-Elveţia. Anul acesta a câştigat premiul TOYP România 2016, fiind nominalizat şi la nivel mondial la premiile TOYP şi continuă să lucreze noi descoperiri şi să dezvolte noi inovaţii.

Dacian Păşcuţă este un căutător pentru cunoaştere. În viaţa de zi cu zi, inspiră schimbare în mediul de afaceri din România, prin textile pe care le scrie şi sesiunile de coaching cu antreprenorii care îşi doresc mai mult de la ei. De 3 ani colaborează cu Lorand Soares Szasz, alături de care a scris şi o carte despre blocajele de inspiraţie.

Bogdan Raţiu predă limba şi literatura română la liceul Bolyai Farkas de 8 ani şi începând din anul 2012 organizează anual o conferinţă naţională ~Experienţe didactice în context multicultural~, la care participă profesori din întreaga ţară. Munca pe care o depune se refletă în numeroşi tineri pe care i-a creat în spiritul creativităţii, a descoperirii şi valorificării umanităţii din ei înşişi şi prin dorinţa de a reconstrui cultura şi dinamismul intercultural al tinerilor. Profesor tânăr entuziast şi ambiţios, prin toate acţiunile sale, Bogdan demonstrează că reuşita în carieră se poate face prin muncă, perseverenţă şi consecvenţă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE