Radioul Public, mai sărac. S-a stins Ion Curtifan Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 514 Vizualizări

Radioul Public, mai sărac. S-a stins Ion Curtifan

Unul dintre radiofoniștii de succes, colaborator și al programelor centrale ale Radioului Public, fost reporter, redactor, realizator de emisiuni, șeful secției de actualități și director adjunct la Radio România Târgu-Mureș, Ion Curtifan ne-a părăsit în cursul zilei de duminică. Mereu apropiat de oamenii obişnuiţi, unul dintre cei mai iubiţi ziarişti de la Radio Târgu-Mureş, Ion Curtifan ar fi împlinit în luna ianuarie 2017 vârsta de 73 de ani.
Absolvent al Facultății de Filologie din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj, înainte de a ajunge la Radio Târgu-Mureș a lucrat în administrația cinematografică, la Târgu-Mureș, și în cadrul Bibliotecii Județene Mureș, impunându-se prin originalitate publicistică, echilibru, temeinicie și o voce inconfundabilă, care dădea emisiunilor sale atractivitate și frumusețe.
„S-a stins OMUL de care aveam atâta nevoie, să mai luăm din felul lui de a fi tăria demnității, noblețea sufletului adânc și freamătul pentru adevăr. Radioul public mai pierde încă o biografie care i-a dat prestigiu. A fost publicistul impecabil, un admirabil coleg și un prieten care știa că temelia prieteniei e respectul. Ce Om rar e cel despre care vorbim astfel. Fie-i amintirea veșnică și VOCEA din arhiva Radioului nepieritoare! Condoleanțe familiei!”, se menționează în comunicatul publicat pe site-ul Radio Tg. Mureș de către Valentin Marica, fostul său coleg și prieten.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE