Home / Sport / Replică mai bună a „tricolorelor” în fața campioanei mondiale

Replică mai bună a „tricolorelor” în fața campioanei mondiale

Distribuie

Reprezentativa feminină de fotbal a României, după ce a cedat cu 1-8 în primul joc amical disputat în California în compania formației similare a SUA, triplă campioana mondială și deținătoarea actuală a titlului suprem, a dat o replică mai bună în cele de-al doilea, disputat duminică noaptea (4.30, ora României). Americancele au învins și de această dată la scor, 5-0, dar victoria a fost mai greu conturată. Evident mult mai valoroasă, campioana mondială a dominat întâlnirea, și-a creat câteva ocazii de gol, în timp ce româncele s-au apropiat mai greu de poarta adversă. Primul gol a fost de fapt un autogol, în minutul 20, când o pasă cu pieptul spre propriul poartar a poposit în plasă. România s-a apărat în continuare bine, dar americancele au mai punctat odată înaintea pauzei, în minutul de prelungire a primei reprize, cu un șut pe sub portarul Roxana Oprea, înlocuitoarea Andreei Părăluță, care nu a fost învoită de la Atletico Madrid.
Experiență dobândită doar în apărare
La reluare, gazdele au mai punctat o dată în minutul 55, dar „tricolorele” au rezistat până în minutul 88. După ce gazdele au mai ratat câteva ocazii și au fost salvate o dată de bară, româncele au mai fost învinse spre final de încă două ori, prima dată dintr-un penalty ușor acordat și cotestat, la un presupus henț, a doua oară în minutele de prelungire. România a crescut la acest al doilea meci, însă doar din punct de vedere al defensivei, fără să conteze în atac, lucru văzut frecvent și în jocurile din campionatul intern. După ce în primul joc s-a aflat în teren pe durata întregii partide, componenta echipei ASA Târgu-Mureș, Ana Maria Gorea a fost titulară și în al doilea meci, dar a fost înlocuită în minutul 52, la scorul de 2-0. De remarcat faptul că la primul meci au asistat în jur de 15 000 de spectatori, iar la acest al doilea meci în tribunele stadionului LA Galaxy de lângă Los Angeles s-au aflat peste 20 000 de spectatori.
Sursa foto: FRF


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.