Victorie importantă pentru campionii la futsal Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 163 Vizualizări

Victorie importantă pentru campionii la futsal

După ce în etapa trecută a fost învinsă pe teren propriu cu 5-9 de către FK Odorheiu Secuiesc, campioana en-titre la futsal City’us Târgu-Mureș a dat dovadă de tărie de caracter și a câștigat întâlnirea de la Galați, 4-3 în fața celor de la United, aflată pe locul secund, la egalitate de puncte cu liderul Autobergamo Deva. Partida disputată duminică a contat în cadrul etapei a XI-a a Ligii 1, ultima a turului, dar în acest an se vor juca și patru etape din retur, iar mureșenii au și două restanțe, datorate participării în UEFA Futsal Cup.
Golurile echipei campioane au fost înscrise de Mario Duque (2), Vlad Țipău și Bogdan Covaci, golurile unui succes în fața unei echipe aflate pe val în acest început de sezon, pe un teren pe care rar se poate câștiga. Un lucru important, echipa a știut să treacă rapid peste dezamăgirea din etapa trecută.
Meritul este al întregii echipe pregătite de Cosmin Gherman și Lucian Nicușan, meci mare făcut de toată echipa, cu cu un portar Molina în zi de grație, cu parade ale acestuia și goluri înscrise la ocaziile importante, cu un joc de posesie care a adus în final o victorie meritată.

Ultimele repetiții înaintea Elite Round
City’us a fost echipa mai pragmatică în prima repriză și a condus cu 2-0, dar gazdele au redus diferența în ultimul minut dinaintea pauzei. Gălățenii au început mai bine repriza secundă și au reușit să întoarcă rezultatul, cu două goluri înscrise în primele minute de la reluare, în minutele 22 și 24. Campioana a revenit rapid la conducerea jocului și a punctat la rândul ei de două ori, revenind în avantaj. Gazdele au presat pentru obținerea a cel puțin unui punct, dar mureșenii au reușit să păstreze posesia, evitând jocul destul agresiv.
Lotul deplasat pentru această ntâlnire a avut coponența:
Molina, Tătar- Csala, Dobai, Țipău, M. Duque, Togan, Mimi Stoica, Kusmodi, Covaci, Boroș.
Cu două restanțe din tur, mureșenii ocupă locul 6, cu 14 puncte și în prima etapă a returului vor întâlni vineri, 18 noiembrie, de la ora 18.00, în deplasare, formația Muncitorul Reșița, pe care au învins-o în debutul ediției cu 4-1, după care vor participa la jocurile din cadrul grupei D din UEFA Elite Round de la Lisabona, în perioada 24-27 noiembrie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE