Handbalistele mureșene își păstrează prima poziție Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 189 Vizualizări

Handbalistele mureșene își păstrează prima poziție

Echipa feminină de handbal Sport Club Mureșul Târgu-Mureș a încheiat anul cu o victorie, 33-29 (17-11) în deplasarea de la Timișoara, în fața formației locale CSU de Vest din localitate. Handbalistele mureșene și-au asigurat practic victoria încă din prima repriză, încheiată cu un avantaj de 6 goluri și au reușit să se mențină în avantaj până la final. Partida s-a disputat luni, în cadrul etapei a VIII-a a seriei B din Divizia A, dar pentru SC Mureșul este ultima partidă din acest an, din care se mai dispută o etapă. Aceasta va avea loc la sfârșitul acestei luni, dar mureșencele vor sta, deoarece adversara pe care urmau s-o întâlnească s-a retras din campionat. După disputarea a 8 etape, SC Mureșul se află pe prima poziție, la egalitate de puncte cu CS Universitatea Reșița, în fața căreia au pierdut pe teren propriu. Cele două au câte 6 victorii și o înfrângere, dar din urmă vin CS Minaur Baia Mare și CSM Slatina, ambele tot cu câte un eșec, dar cu două jocuri mai puțin disputate și un golaveraj net superior primelor două. Mureșencele își vor păstra prima poziție până la reluare, deoarece și echipa reșițeană va sta în etapa viitoare, iar cele două amintite se află deocamdată la 6 puncte.

Sfârșitul turului, momentul adevărului

Campionatul se va relua în 8 ianuarie, cu etapa a X-a, în care mureșencele vor juca pe teren propriu cu Extrem Baia Mare, formație aflată momentan pe locul 5, cu 4 victorii și 3 înfrângeri. După aceea vor sta pentru a treia oară, acesta fiind numărul echipelor retrase. Lupta pentru podiumul turului o vor disputa în ultimele două etape, programate la sfârșitul lunii ianuarie, când vor întâlni echipele din Baia Mare (22 ianuarie, pe teren propriu) și Slatina (29 ianuarie, în deplasare).

Se anunță o luptă pentru promovare în patru, în care fiecare din celelalte trei formații a suferit câte o înfrângere, în deplasare la una din cele vizate, iar până în prezent doar reșițencele au două victorii și sunt singurele care au învins în deplasare la una din acest „cvartet”, cea de la Târgu-Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE