Roș-albastrele luptă pentru a rămâne pe podium FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 104 Vizualizări

Roș-albastrele luptă pentru a rămâne pe podium

Echipa feminină de fotbal ASA Târgu-Mureș întâlnește miercuri, 16 noiembrie, de la ora 11.00, pe teren propriu, formația Navobi Iași, într-o partidă restanță din cadrul etapei a VI-a a Superligii. Fetele au disputat deja și ultima etapă a turului, dar 6 din cele 10 componente mai au de susținut una sau două restanțe. Două mai au de jucat liderul Olimpia Cluj, a cărei componente au fost aproape în întregime prezente cu lotul reprezentativei României la dubla amicală susținută în compania echipei Statelor Unite și adversara mureșencelor de miercuri, Navobi Iași. Mureșencele se află pe locul 3 al clasamentului, cu 5 victorii și 3 înfrângeri, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 4, Real Craiova, pe care au învins-o pe terenul lor, dar au pierdut jocul la „masa verde”, pe motiv că din cauza situației financiare a clubului nu i s-a acordat drept de joc sârboaicei Bradic. Celelalte două înfrângeri au fost suferite în fața primelor două clasate, 1-5 pe teren propriu cu Olimpia Cluj și 1-4 în deplasare la CFR Timișoara, joc pe care l-au dominat, dar au greșit în apărare.

Istoric favorabil, situație diferită

Întâlnirile dintre cele două formații au fost dominate până în ediția trecută de fiecare dată categoric de echipa mureșeană, dar acum situația este mult diferită. Echipa care cucerea în urmă cu 6 ani eventul și de atunci a fost în fiecare ediție vicecampioană are un lot foarte redus numeric și evident, nici valoarea nu mai poate fi considerată aceeași în condițiile date. De cealaltă parte, echipa ieșeană are o singură înfrângere în cele 7 partide ale ediției actuale, 1-2 la CFR Craiova, a remizat la Timișoara și Femina Odorheiu Secuiesc și se află pe locul 5, la un singur punct de mureșence. Astfel, ASA are nevoie de victorie pentru a-și consolida locul pe podium, mai ales că a doua restanță a ieșencelor va fi împotriva clujencelor de la Olimpia, care au de jucat și cu egala roș-albastrelor, Real Craiova.

După ce în sezoanele trecute mureșencele, în afara confruntărilor cu Olimpia, „defilau” în campionat, în ediția trecută ASA a obținut victoria în doar trei din cele 4 întâlniri. În cele două din sezonul regulat au reușit dubla. Au reușit un 4-0 la Târgu-Mureș, dar în retur victoria a fost la limită, 2-1. Cele două s-au calificat în play-off-ul de 4 echipe de pe locurile 2 și 3, locuri păstrate și la final. De această dată pe Trans Sil a fost 2-0, dar în Copou Navobi a „spart gheața” cu un 3-2, venind acum cu o victorie în ultima confruntare.

Trecând peste problemele de lot, tot echipa antrenorului Seches Carol pare favorită, dar va fi nevoie de mobilizare pentru a obține cele 3 puncte.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE