Home / Sanatate / UMF Târgu-Mureș recompensează excelenţa în cercetarea ştiinţifică

UMF Târgu-Mureș recompensează excelenţa în cercetarea ştiinţifică

Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Târgu-Mureş recompensează excelenţa în cercetarea ştiinţifică prin acordarea unei premiu anual. Potrivit UMF Târgu-Mureș, premiul se acordă cadrului didactic titular din Universitate care a obținut în anul calendaristic 2016, factorul de impact cumulat cel mai ridicat, doar din poziţia de prim autor (nu şi coautor, autor corespondent, ultim autor), cu afiliere instituţională UMF, prin publicarea in extenso în reviste de prestigiu a unor articole ştiinţifice.
Premiul constă în finantarea de către Universitate în anul 2017 a participării la un congres ştiinţific internaţional, în cuantum de maximum 1.000 euro (taxă de participare, transport, cazare). Dosarele de candidatură se depun la Registratura Universităţii (împreună cu documentele doveditoare) până la data de 25 noiembrie 2016 (inclusiv).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Concurs pentru o funcție importantă la Spitalul Municipal Reghin

Spitalul Municipal „Dr. Eugen Nicoară” Reghin organizează concurs pentru ocuparea funcției de „Director Medical”, în …