Două puncte în cele trei partide acasă ale mureșenelor din Liga III Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 177 Vizualizări

Două puncte în cele trei partide acasă ale mureșenelor din Liga III

Niciuna dintre cele trei formații ale județului Mureș care evoluează în seria V a Ligii III de fotbal nu a reușit să obțină victoria pe teren propriu în etapa a XIII-a. Prima care a jucat în această etapă a fost echipa secundă de la ASA Târgu-Mureș. Adversara fost ocupanta locului III, Sănătatea Cluj, care s-a impus pe terenul târgumureșenilor cu 1-0, după un meci de foarte slabă factură tehnică. Echipa antrenorilor Lucian Popa și Aurel Pâslaru a avut în prima repriză o bună ocazie de a deschide scorul prin Robert Candrea, suspendat la prima echipă pentru cumul de cartonașe galbene. Până la final singurul aspect de remarcat a fost ceața. Chiar dacă nu a fost una densă, a fost elementul care a caracterizat o partidă submediocră, în care oaspeții au punctat la o fază care nu anunța practic nimic, în minutul 65, autorul golului fiind Vitan. Atât. Fără faze de poartă, fără șuturi și a cincea înfrângere consecutivă pentru ASA2.

A doua zi au evoluat celelalte două echipe mureșene, Avântul Reghin și CS Iernut. Ambele au încheiat cu același scor, 1-1 cu sătmărenii de la Victoria Ulmeni, respectiv Unirea Dej. Factorii comuni au fost aceia că ambele echipe mureșene au deschis scorul și că toate golurile s-au înscris în repriza secundă. La Reghin Stavilă a punctat în minutul 50, dar Avântul s-a văzut egalată în minutele de prelungire, în timp ce la Ienut gazdele au deschis scorul prin Ionuț Chețan, în minutul 55, iar Paul Bogdan a egalat cu un sfert de oră înaintea finalului partidei.

 

Derby-urile mureșene rămân doar cu numele

Cele trei echipe mureșene rămân vecine în clasament, își păstrează locurile modeste, 10, 11 și 12, departajate la câte 3 puncte una de alta, în ordinea: Avântul, ASA 2 și CS Iernut, cu 16, 13, respectiv 10 puncte. Ultimele două etape ale turului programează două dueluri între echipele mureșene. În ambele este implicată echipa din Reghin, dar după parcursul celor trei niciuna dintre întâlniri nu mai prezintă interes nici cel puțin din punct de vedere al orgoliilor. Avântul va juca sâmbătă, 26 noiembrie, ora 14.00, pe teren propriu cu ASA 2, iar după o săptămână va încheia turul la Iernut.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE