Constestațiile probei de interviu a concursului pentru directori se pot depune până miercuri Invatamant
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 254 Vizualizări

Constestațiile probei de interviu a concursului pentru directori se pot depune până miercuri

Participanții la concursul pentru funcțiile de director și director adjunct ale instituțiilor din învățământul preuniversitar pot depune săptămâna aceasta, până miercuri, 23 noiembrie la ora 12.00, contestații referitoare la rezultatele probei de interviu.

„Contestațiile de depun la Inspectoratul Școlar Județean Mureș în zilele de 21 și 22 noiembrie 2016, în intervalul orar 8.00 – 16.30, și în data de 23 noiembrie 2016, în intervalul orar 8.00-12.00. Contestația se va depune conform formularului atașat, la secretariatul ISJ Mureș”, se arată în adresa ISJ Mureș, publicată pe site-ul edums.ro.

Poate fi constestată doar proba de interviu

În adresa semnată de inspectorii școlari generali adjuncți, Illés ildikó și Lavinia Mureșan, și de Ferenczi Margit, inspector școlar pentru management instituțional se mai precizează că nu poate fi constestată decât proba de interviu. De asemenea, candidații nu pot contesta punctajul obșinut de alți candidați. Cei care au candidat pentru mai multe funcții „trebuie să depună câte o contestație separată pentru fiecare funcție, respectiv unitate de învățământ pentru care doresc să conteste punctajul obținut la proba de interviu”.

Conform adresei publicată de ISJ Mureș în 21 noiembrie lista centralizată a candidaților care au depus contestații va fi făcută publică în data de 23 noiembrie 2016, prin afișare la sediul Inspectoratului Școlar Județean și pe site-ul instituției.

Tabelul cu Rezultatele obținute de candidați la concursul de ocupare a funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE