Dumitru Prunariu și Dan Dungaciu, la 100 de fețe ale inovației Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 287 Vizualizări

Dumitru Prunariu și Dan Dungaciu, la 100 de fețe ale inovației

Evenimentul de lansare în Tîrgu-Mureș al volumului 100 de fețe ale inovației, apărut anul acesta la editura Nemira, va avea loc marți 29 noiembrie, de la ora 18.00, în Lobby Bar la Hotel Privo. Invitații speciali ai evenimentului sunt Dumitru Prunariu, singurul român care a zburat în spațiul cosmic și Dan Dungaciu, directorul Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale al Academiei Române.

O perspectivă nouă asupra ecosistemului inovativ românesc

Volumul „100 de fețe ale inovației” a fost coordonat de autorii Mihaela Nicola și Marius Stoian. „Volumul își propune o perspectivă nouă asupra ecosistemului inovativ românesc. “Clișeul geniului captiv în singurătatea laboratorului este substituit cu profilul celui care își hrănește forța minții din și prin rețea. Alianța networking-inovație creează o atmosferă socială de potențare a creativității spre un bine comun. Iată provocarea pe care o lansează”, consideră Marius Stoian.

„Compania Azomureș, cel mai important producător de îngrășăminte pentru agricultură din România, a înțeles rolul pe care o companie industrială trebuie să îl aibă în dezvoltarea comunității în care își desfășoară activitatea. În ultimii 4 ani, Azomureș a organizat o serie de evenimente care au reunit la Tîrgu Mureș personalități marcante ale societății românești și care au reușit să ofere publicului local exemple de modernizare a societății și un imbold că schimbarea în bine poate avea loc. În acest context se înscrie și evenimentul organizat în data de 29 noiembrie 2016, cu începere de la orele 18.00, în parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Societatea Civilă București”, se arată în textul invitației la eveniment, semnată de Mihai Aniței, director general Azormureș.

Despre ideile propuse de autorii volumului „100 de fețe ale inovației” se va discuta împreună cu Dumitru Prunariu și Dan Dungaciu într-un cadru mai puțin convențional, potrivit organizatorilor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE