VIDEO: Doru Oprişcan, angajament în faţa primarilor liberali Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 264 Vizualizări

VIDEO: Doru Oprişcan, angajament în faţa primarilor liberali

111
Preşedintele PNL Mureş, Doru Oprişcan, numărul 1 pe lista candidaţilor la Camera Deputaţilor şi-a luat un angajament sâmbătă, 19 noiembrie, faţă de fiecare primar, viceprimar şi preşedinte de organizaţie PNL din judeţ, consideraţi “principalii vectori de campanie”, şi a promis public că pentru viitorul mandat de parlamentar va avea o singură echipă de consilieri, formată “din toţi primarii acestui judeţ”.

“Nu voi vota după degetul liderului de grup”

În alocuţiunea sa, susţinută cu ocazia lansării candidaţilor PNL din Mureş, Doru Oprişcan a promis că în următorii patru ani nu va vota niciodată după degetul liderului de grup din Parlament, ci doar în funcţie de interesele comunităţii pe care o reprezintă în principalul for legislativ al ţării. “N-o să votez niciodată, vă promit solemn, uitându-mă la degetul liderului de grup. N-am prea făcut-o nici în mandatul trecut, dar cu atât mai puţin acum pentru că mă apropiu de o vârstă la care în mod normal va trebui să renunţ la politică, să trec la observatori ai politicii. Şi din această cauză acest angajament pe care îl iau în faţa dumneavoastră doresc să mi-l îndeplinesc 100%”, a spus liderul liberalilor mureşeni.

“Trebuie să demonstrăm că suntem o echipă”

Totodată, preşedintele PNL Mureş a promis că va organiza lunar minim o întâlnire cu primarii judeţului Mureş, pentru a se consulta cu aceştia cu privire la problemele comunităţii. “Nu am ce demonstra foarte multe la Bucureşti. Noi nu Bucureştiului trebuie să îi demonstrăm că suntem o echipă, ci trebuie să demonstrăm mureşenilor că suntem o echipă, o echipă pe care se vor putea baza în aceşti patru ani. Este extrem de dificil să stăm patru ani acolo şi să venim la evenimentele de vară, la zilele comunităţilor şi aşa mai departe, pentru a vă informa ce s-a mai întâmplat în Parlament. Eu o să iau un model pe care l-am avut în timpul cât am fost deputat, pe care l-a practicat premierul Emil Boc cu noi, în care o zi pe săptămână, după-masa, era în exclusivitate pentru grupul parlamentar al PDL-ului. Un fel de audienţe sau discuţii cu grupul parlamentar al PDL-ului. Acest lucru vreau să-l fac cu primarii noştri. O zi pe lună, o zi întreagă, de dimineaţa până seara, o să stau la dispoziţia dumneavoastră cu orice propunere aveţi, cu orice reproş aveţi, cu orice consiliere sunteţi dispuşi să mi-o daţi, pentru că în acest fel poate că este o mică parte de mulţumire pentru ceea ce faceţi dumneavoastră pentru noi, acum”, a afirmat Doru Oprişcan.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE