Home / Cultură / Ionela Moruţan, spectacol aniversar cu invitaţi de marcă

Ionela Moruţan, spectacol aniversar cu invitaţi de marcă

Distribuie

Interpreta de muzică populară Ionela Moruţan în parteneriat cu Primăria municipiului Târgu-Mureş organizează duminică, 27 noiembrie, de la ora 16.00, în incinta Centrului Cultural „Mihai Eminescu” din Târgu-Mureş, spectacolul aniversar „Moruţancă, lumea-mi zice”.

Evenimentul este organizat cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 40 de ani de către Ionela Moruţan, artistă prezentă de două decenii pe scenele de muzică populară din România. „Dragilor, doresc să împărtășesc cu voi un vis pe care îl am de mulți ani și iată că Dumnezeu m-a ajutat ca acesta să devină realitate. „Moruţanca, lumea-mi zice”, spectacol aniversar la împlinirea celor 40 ani de viață, 20 ani de activitate artistică, lansarea celui de-al treilea album de folclor intitulat „M-aș urca în cer da-i greu” și primului album de colinde intitulat „Sara bună,om creștin.” Îmi sunt alături la acest eveniment colegi dragi sufletului meu, cărora le mulţumesc cu sufletul, că au acceptat invitația mea”, a scris artista, pe pagina sa de Facebook.

Pe lista invitaţilor care îşi vor felicita colega prin evoluţiilor lor pe scena de la Centrul Cultural „Mihai Eminescu” din Târgu-Mureş se află următorii artişti: Văru Săndel, Nastacuţa Iuga, Vasile Coca, Cornelia şi Lupu Rednic, Ion Drăgan, Zorica Savu, Ioan Dordoi, Mirela Mănescu, Adina Roşca şi Cătălin Doinaş, Ana Maria Rosa Preda, Nicuşor Iordan, Cristina Spătar, Mihaela Grec, Daniel Rosalim, Maria Butilă, Mihaela şi Ciprian Istrate, Livia Sorlea, Ciprian Picovici, Maria Moldovan, Maria Bogdan, alături de Ansamblul „Dor Solovăstrean” şi Ansamblul „Nunta Zamfirei” din Bistriţa Năsăud.

Întrucât artista îşi sărbătoreşte ziua de naştere astăzi, redacţia cotidianului Zi de Zi îi transmite cele mai sincere urări de sănătate, inspiraţie permanentă şi împliniri pe toate planurile, alături de tradiţional aurare de La Mulţi Ani!

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dr. Rădeanu Iulia-Maria. ” Încet, ne apropiem de un număr de 70 de copilași care poate astăzi nu ar fi existat”

Distribuie Promovarea Asociației Generații Iubite și Octrotite (GIO), chiar dacă am face-o săptămânal, tot nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.