Medalie de bronz surpriză pentru popicarii juniori mureșeni Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 251 Vizualizări

Medalie de bronz surpriză pentru popicarii juniori mureșeni

Aflați în lotul de patru popicari ai clubului Electromureş Târgu Mureş participanți la probele individual clasic, sprint şi tandem ale Finalei Campionatului Naţional de popice pentru seniori disputate la sfârșitul săptămânii pe arena Conpet din Ploieşti, juniorii Szász Tibor Levente-Kőtő Kálmán Dávid au reuşit să urce pe treapta a treia a podiumului în proba de tandem. Din lotul de patru jucători ai antrenorului Seres Jozsef au mai făcut parte Boér Lászlo și Benke Zoltán, primul clasat pe un onorant loc VII în proba de individual clasic disputată în prima zi a întrecerilor. Mureșeanul a obținut un rezultat de 560 p.d., în timp ce primele locuri pe podium au fost ocupate de doi sportivi de la CFR Cluj, Paul Rohotin și Bogdan Dudaş, cu 592, respectiv 586 p.d. Treapta a treia a podiumului și medalia de bronz în această probă i-a revenit ieșeanului Ioan Cercel, cu 577 p.d.

Tot în prima zi s-a disputat proba de sprint, unde niciunul dintre popicarii mureșeni nu a ajuns în fazele finale, singurul dublu medaliat al primei zile find clujeanul Dudaș, clasat tot al doilea, după un alt coechipier, Virgil Dorin, treapta a treia a podiumului revenindu-i lui Radu Balaban, de la Inter Petrila.

În surpriza zilei de duminică, în proba de tandem, sportivii mureşeni de doar 15 ani au urcat pe treapata a treia a podiumului alături de consacrații Remus Antimirescu – Veres Gyula, componenți ai echipei CFR Iaşi. Finala probei a fost disputată între perechea alcătuită din primii doi clasați în proba Clasic, clujenii Rohotin și Dudaş, care au învins în ultimul act tandemul ieșenilor Iulian Gabriel Cucu – Ştefan Sârbu, medaliați cu argint.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE