Home / CSU Medicina CSŞ / CSU Medicina înfruntă campioana la volei

CSU Medicina înfruntă campioana la volei

Distribuie

În etapa a IX-a a Diviziei A1 la volei feminin, CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș va întâlni sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 18.00, pe teren propriu, formația Volei Alba Blaj. Oaspetele sunt favorite incontestabile în fața tinerei echipe mureșene și este de așteptat un joc în care campioana să se impună fără emoții. Mureșencele au obținut în cele 8 etape disputate doar trei victorii și ocupă locul 9, cu 8 puncte, în timp ce Volei Alba este deținătoarea titlului și lideră detașată în actuala ediție. Are un meci mai mult disputat și a obținut 8 victorii de 3 puncte și una singură în set decisiv, 3-2 pe teren propriu în prima etapă, cu CSM București, deținătoarea Cupei CEV.

Pentru a urca în locurile de play off, mureșencele vor avea nevoie de victorii în etapele care urmează, cu contracandidatele. „Medicinistele” vor întâlni în etapa viitoare, intermediară, miercuri, 30 noiembrie, în deplasare CSM Lugoj, formația care ocupă ultima poziție ce asigură participarea în play off, cu 10 puncte și va evolua în etapa de sâmbătă la Bacău, cu Știința. Peste o săptămână, mureșencele vor juca din nou pe teren propriu, sâmbătă, 3 decembrie, cu ultima clasată, SCMU Craiova, în cadrul ultimei etape a turului.

 

Startul returului poate aduce punctele necesare

În luna decembrie se vor disputa și primele două etape ale returului, două jocuri în care pasul dorit spre play off este realizabil. În prima, programată pentru 10 decembrie, CSU Medicina va juca din nou pe teren propriu și are de luat o revanșă în fața noii promovate SCM Pitești, în fața căreia au cedat în tur cu 1-3. Anul 2016 îl vor încheia în 17 de cembrie, la Iași, cu Penicilina. Deși mureșencele au câștigat jocul din tur cu 3-0, și în cazul ieșencelor poate fi considerată o partidă revanșă, după eliminarea din Cupa României. În această competiție prima fază s-a disputat într-o singură manșă, pe terenul celei mai slab clasate în sezonul trecut. Astfel, cele două s-au întâlnit în Copou, într-un meci în care mureșencele au scăpat calificarea în „sferturi” printre degete. După ce au cedat în trei seturi în campionat, după doar cinci zile ieșencele au câștigat primele două seturi la 22 și 19, dar echipa ardeleană a revenit spectaculos. A egalat la seturi impunându-se la 16 și 19, au schimbat terenul în decisiv la 8-3 și calificarea părea decisă. Mureșencele au fost însă egalate și au cedat în decisiv în prelungiri, iar acum vor încerca să dovedească faptul că „declicul” produs la finalul partidei a fost un accident, mai ales că au nevoie de puncte în confruntările cu echipele din afara „cvintetului” fruntaș.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.