Home / Eveniment / Cel puţin doi morţi şi 16 răniţi într-o explozie

Cel puţin doi morţi şi 16 răniţi într-o explozie

Distribuie

Cel puţin doi oameni au fost ucişi şi alţi 16 au fost răniţi într-o explozie produsă joi în parcarea unei clădiri guvernamentale din oraşul Adana, din sudul Turciei, au anunţat autorităţile citate de Associated Press, conform agenției de presă News.ro. Guvernatorul de Adana, Mahmut Demirtas, a declarat pentru agenţia de presă Anadolu că deflagraţia a avut în apropiere de intrarea în biroul său şi a sugerat că ar fi fost un atac sinucigaş comis de o femeie. Pe de altă parte, Hurriyet scrie că a fost vorba de un atentat cu maşină-capcană.
Mai multe maşini din parcare au luat foc, iar clădirea guvernamentală a fost avariată, după explozie, conform sursei citate.
Ministrul pentru afaceri UE, Omer Celik, a afirmat pe contul său de Twitter că explozia produsă în faţa biroului guvernatorului din Adana a fost un atac terorist.
„Teroarea condamnabilă continuă să vizeze poporul nostru”, a spus Celik. “Ne vom continua lupta împotriva terorismului până la sfârşit, în numele umanităţii”, a adăugat el. Atacul este cel mai recent dintr-o serie de atentate comise de militanţii kurzi din PKK sau de membri organizaţiei Statul Islamic, ce afectează Turcia de peste un an.
Sursă foto: News.ro (Twitter)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Bilanțul final al proiectului „Din grijă pentru tine”. Dr. Simona Gurzu: “Doar 30% din cei consultați au fost declarați sănătoși fizic”

Distribuie În intervalul 10-12 martie s-a derulat, la Târgu Mureș, proiectul „Din grijă pentru tine”, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.