Home / Politic / Mihaela Ciurba, candidatul Partidului Ecologist Mureș pentru funcția de deputat: „Susținem proiectul TVA – 0% pentru produsele bio”

Mihaela Ciurba, candidatul Partidului Ecologist Mureș pentru funcția de deputat: „Susținem proiectul TVA – 0% pentru produsele bio”

Distribuie

Doamna Miruna Epure, economist la Spitalul Județean Mureș și candidat PER Filiala Mureș pentru funcția de Senator, a declarat: „Alături de protejarea mediului, agricultura și dezvoltarea satului românesc sunt obiectivele politice importante ale Partidului Ecologist Român. Agricultura trebuie să devină un motor de creștere economică și o sursă de locuri de muncă pentru populaţia din mediul rural. România trebuie să redevină Grânarul Europei și este nevoie de modernizarea agiculturii, astfel încât să fie asigurată atât hrana necesară întregii populații, cât și să recâștigăm piețele interne și internaționale. Toți miniștrii Agriculturii, indiferent de culoare politică, au încurajat importul de produse alimentare și azi mâncăm usturoi din China și pâine din Turcia”.
Partidul Ecologist Român – Filiala Mureș susține dezvoltarea economică printr-o agricultură performantă prin implementarea proiectului de țară „România – Grânarul Europei”.
Măsurile concrete propuse de PER Mureș pentru dezvoltarea agriculturii românești sunt următoarele:

1. Înființarea de ferme agricole moderne și subvenționarea acestora pentru achiziția utilajelor agricole, minim un tractor performant;
2. Înființarea de centre de colectare care vor deveni sursă prioritară pentru supermarketuri, piețele agro-alimentare și pentru alimentarea Rezervelor Statului. Achizițiile publice pentru Rezervele Statului se vor face din producția realizată exclusiv de fermierii români;
3. Refacerea sistemului de irigații acolo unde a fost distrus, extinderea sistemului de irigaţii şi reabilitarea sistemului de îmbunătăţiri funciare;

miruna-epurePartidul Ecologist Mureș susține proiectul „TVA – 0% pentru produsele bio!”

Mihaela Ciurba, de profesie jurist, Președinte PER Filiala Mureș și candidat pentru funcția de Deputat, a declarat:
„Milităm pentru necesitatea revenirii la o alimentație sănătoasă, bazată pe produse bio și tradiționale, cu care românii au fost obișnuiți de-a lungul timpului și la care au renunțat în ultimii douăzeci de ani, sub presiunea multinaționalelor și importatorilor, din cauza comerțului agresiv de produse alimentare cât mai ieftine, superprocesate industrial. Credem că Guvernul României are obligația morală de a lua măsuri urgente pentru încurajarea producătorilor autohtoni de alimente bio și produse tradiționale. Partidul Ecologist Filiala Mureș susține proiectul privind eliminarea TVA pentru alimentele bio și produsele tradiționale, pentru a le aduce la un preț competitiv, oferind șansa consumatorilor români să își protejeze sănătatea și dreptul la viață printr-o alimentație sănătoasă”
Publicitate electorală. Comandat de Partidul Ecologist Român (PER) Filiala Județeană Mureș, executat de Transilvania Grup Business SRL, cod unic de identificare “AEP 11160068”, tiraj 3.900 exemplare.3-bio-tva-zero


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Claudiu Maior (PSD), venit de 540 lei/lună, doar din indemnizația de consilier local, în ultimii doi ani declarați

Distribuie Fostul viceprimar Claudiu Maior, în prezent consilier local în Consiliul Local Târgu Mureș, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.