Rezidențiat 2016 . Clasificarea finală a candidaților Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 933 Vizualizări

Rezidențiat 2016 . Clasificarea finală a candidaților

Site-ul oficial al concursului național de Rezidențiat a publicat rezultatele finale. Acestea pot fi consultate AICI.
„Comisia Centrală de Rezidențiat aduce la cunoștința celor interesați următoarele:
Alegerea locurilor/posturilor în specialitate și a centrelor de pregătire se face în ziua de 27.11.2016 prin teleconferință în intervalul orar 9:00 – 21:00. Candidații se vor putea prezenta în unul din centrele universitare: Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Sibiu, Târgu- Mureș sau Timișoara. Dacă repartiția nu se finalizează în prima zi, va continua în ziua următoare, în același interval orar, iar locurile și posturile rămase disponibile se vor afișa pe pagina de internet http://rezidentiat.ms.ro la sfârșitul primei zile de repartiție.
Candidații sau împuterniciții acestora care nu sunt prezenți la data, ora și locul fixate pentru alegerea postului ori a locului în specialitate și a centrului de pregătire pierd drepturile conferite de concurs. Candidații sau împuterniciții acestora vor avea asupra lor un act de identitate în termen de valabilitate și, după caz, procura notarială.
Programul de desfășurare va fi:
• ora 9:00 – domeniul farmacie
• ora 10:15 – domeniul medicină dentară
• intervalul 12:00 – 21:00 – domeniul medicină
Candidații sunt rugați să respecte cu strictețe regulile de acces în sala de alegere (NU poate fi depășită capacitatea sălii), precum și celelalte indicații date de organizatori. Afișăm clasificările finale cu punctajele obținute de candidați pentru cele 3 domenii de concurs. Precizăm că la domeniul medicină dentară, într-o sală din Centrul Universitar Iași a fost identificat un aparat de scanare cu probleme tehnice, motiv pentru care au fost rescanate toate tezele din această sală. În urma acestei operațiuni s-au reconfirmat punctajele obținute de candidați în sala de concurs în ziua de 20.11.2016, cu excepția unui singur candidat pentru care s-a acordat punctajul corespunzător grilei de concurs”, se precizează pe site-ul www.rezidentiat.ms.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE