City’us pierde la scor cu campioana Rusiei Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 156 Vizualizări

City’us pierde la scor cu campioana Rusiei

În primul meci al grupei D din UEFA Futsal Cup, Elite Round, disputat joi seara la Lisabona, City’us Târgu-Mureș a pierdut în fața campioanei Rusiei, Dynamo Moscova cu un categoric 11-1 (3-0). Aliniind un lot cu multe absențe față de sezonul trecut, cauzate în afară de plecări și de unele accidentări, echipa mureșeană a rezistat în oarecare măsură prima repriză, când au primit trei goluri în urma unor neatenții în defensivă. Partea secundă însă a fost dominată clar de campioana Rusiei și diferența a crescut simțitor. Mureșenii au reușit să puncteze în minutul 33 prin Vlad Țipău, cu un șut puternic, la vinclu, la scorul de 9-0 pentru adversari. La nici un minut, căpitanul Bogdan Covaci a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat, neputând evolua în partida următoare. Rușii au transformat lovitura de pedeapsă și au mai punctat o dată în minutul următor, în superioritate numerică, anulată în urma golului înscris, dar până la final nu s-a mai marcat.

Antrenorii Cosmin Gherman și Lucian Nicușan au început partida cu:
Molina- Țipău, M. Duque, Mimi Stoica, Covaci. Au mai evoluat: Tătar- Csala, Dobai, Pop, Küsmödi și Boroș. Răzvan Togan nu a putut fi folosit, resimțindu-se încă de pe urma unei accidentări.

Cosmin Gherman, antrenor City’us: „Nu mai vreau să amintesc lucrurile pe care le știm cu toții. Dar am înfruntat pe Dynamo Moscova cu mulți jucători jucători care au 10 meciuri în prima ligă și 3 prezențe în UEFA. Cred că asta spune tot. Asta este situația, plecările și accidentările au slăbit echipa noastră. Când ajungi în primele 16 echipe din Europa nivelul este altul și întâlnești formații precum Dynamo. Încet-încet o să creștem și îmi doresc să mai întâlnim peste câțiva ani echipa rusă și o să vedeți o altă față a echipei. Vrem să creștem tinerii, să vadă ce înseamnă futsal-ul adevărat. Acesta este obiectivul nostru în turneul de la Lisabona. Nu avem așteptări mari, dar vrem să facem o figură frumoasă. În meciul cu Sporting dăm peste un adversar și mai greu, în opinia mea, favorit la calificare. Sper să facem un meci mai bun”.

În celălalt meci al grupei, Sporting Lisabona a învins pe Györi ETO cu 4-1.

Vineri, de la ora 22.30 (ora României), în al doilea meci City’us întâlnește Sporting Lisabona, iar duminică pe campioana Ungariei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE