Invitaţie la ciclocros Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 152 Vizualizări

Invitaţie la ciclocros

Pentru prima dată în Târgu-Mureș, după o perioadă îndelungată, CS Juvenes organizează o competiție de ciclocros la care îi invită pe toți cei pasionați de ciclism și de mișcare în aer liber, dedicată atât cicliștilor profesioniști, cât și celor amatori.
Întrecerea se va desfășura sâmbătă, 26 noiembrie, între orele 11.00 -18.00, la Platoul Cornești (startul și finish-ul în parcarea spre Tudor)
Categoriile la care se va concura sunt, elite, amatori (se acceptă și MTB), juniori, copii, fete, iar sportivii vor fi recompensați cu medalii, cupe și vouchere valorice. „Ca traseu, cursa încearcă să reproducă concursurile consacrate de ciclocros din Belgia, țară unde această disciplină este religie. Ciclocrosul este încadrat ca sport de iarnă și, mai nou, sport olimpic de iarnă. Concursul de sâmbătă presupune un traseu de 2,5 kilometri, foarte întortocheat, cu viraje strânse, cățărări scurte și abrupte, zone tehnice cu nisip, urcări pe scări sau treceri peste scânduri, acolo unde cei mai mulți sportivi descalecă pentru a trece de ele, iar cei mai iscusiți execută bunny hop-ul. Bicicletele acceptate sunt cele conforme cu regulamentul UCI, adică cursiere cu roți de 28″, cu ghidon curbat, fără suspensie și cu un balonaj al cauciucului ce nu depășește 33 de milimetri. La amatori sunt permise și bicicletele de tip MTB”, au transmis organizatorii, prin intermediul unui comunicat de presă.
Persoana de contact Gustav Robert Mircea (Robike), număr de telefon 0744.850.963.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE