Home / Diverse / Șemineul, sursa principală de căldură iarna aceasta

Șemineul, sursa principală de căldură iarna aceasta

Distribuie

Lunile de iarnă ne bat deja la ușă și cât de curând gerul și zăpada vor da năvală peste tot. În același timp, se apropie una din cele mai așeptate sărbători a anului, Crăciunul – o sărbătoare care, de obicei, se pretece împreună cu familia și cu cei dragi inimii. Oare unde este cel mai îndragit loc din toată locuința? Răspunsul este unul foarte simplu: lângă șemineu.

 

Acel loc magic, lângă șemineu, e locul în care te poți adăposti și încălzi după ce gerul sau zăpada ți s-au strecurat pe sub haine; este locul în care se poate realiza o detașare și o deconectare  totală de la lumea cotidiană și de la problemele de zi cu zi; este locul în care te poți strânge cu familia sau prietenii și poți depăna povești de mult apuse și poți planifica evenimente viitoare.

 

Ce face din șemineu un lucru atât de sublim și magic? În primul rând, acesta este o sursă de încălzire de care toată lumea are nevoie. Un lucru care îl face să ia fața celorlalte surse de încălzire este faptul că aceste este mult mai economic, folosind lemne ca materie primă. Aceste sunt mult mai ieftine decât gazul care oricum se scumpește de la an la an. Racordat corespunzător la un cos de fum, șemineul va deveni sursa principală de căldură, iar tu vei simți un plus de căldură în portofel.

 

Designul este probabil principalul motiv pentru care din ce în ce mai mulți români aleg să își construiască un șemineu, deoarece dacă acesta este bine ales și bine gândit, oferă un plus de stil și ambianță locuințelor. Șemineul cu siguranță va deveni atracția principala a fiecărui cămin.

 

Unde poți găsi un semineu ieftin, dar de o calitate superioară? Soluția pe care o cauți este la Șeminee Sibiu, o firmă din cardul grupului PeFoc.ro. Aici vei găsi șeminee pe lemne, șeminee rustice sau moderne, termoseminee la prețuri avantajoase, iar personalul experimentat și profesionist oferă consultanță gratuită în orice stadiu al colaborării. Ei fac absolut tot, clientul trebuie doar să pună niște lemne pe foc.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Vin sărbătorile de iarnă! Cât costa un brad, cu o lună înainte de Crăciun

Distribuie Se apropie cu pași repezi sărbătorile de iarnă, iar odată cu venirea sezonului festiv, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.