Sighișoara se numără printre cele mai atractive destinații de city-break din România Timp liber
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 151 Vizualizări

Sighișoara se numără printre cele mai atractive destinații de city-break din România

Vacanțele în Sibiu, Brașov, Sighișoara și Cluj rivalizează, în opinia românilor, cu cele oferite de marile capitale europene, aproximativ 35% dintre români preferând România că destinație de city-break, conform unui studiu realizat de un portal de rezervări online remis, vineri, AGERPRES. Pentru aproximativ 43% dintre români pe lista destinațiilor favorite pentru petrecerea unui city-break se află orașele din străinătate, precum Praga, Barcelona și Roma.
Conform sursei citate, dorința de a cunoaște mai bine țara, siguranța, prețurile accesibile și frumusețea peisajelor se află printre principalele motive pentru care România prezintă interes în ceea ce privește călătoriile de câteva zile. Dacă marile orașe din Transilvania atrag tot mai mulți români în vacanță, Baia Mare și București se număra printre orașele care nu îi impresionează.
Conform studiului, 72,5% dintre turiștii români sunt mulțumiți de serviciile oferite în țară. Regiunile care au impresionat din acest punct de vedere sunt Transilvania, Maramureș și Dobrogea. Peste jumătate românii care călătoresc în destinații autohtone au spus că bugetul alocat unei vacanțe de tip city-break în România este sub 600 lei, conform studiului realizat de portalul HotelGuru.ro. Pentru 36,1% dintre români, bugetul alocat se încadrează între 600 și 1.000 lei. Cu toate acestea, 25,4% dintre români nu știu încă dacă își vor planifica o vacanță pentru următoarea perioadă. Motivul principal invocat este lipsa banilor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE