City’us pierde la scor în grupa Elite Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 133 Vizualizări

City’us pierde la scor în grupa Elite

Campioana României la futsal, City’us Târgu-Mureș, cu un lot mult sub nivelul celui cu care a câștigat ultimul titlu, a cedat la scor primele două întâlniri disputate în grupa D din UEFA Futsal Cup, Elite Round, disputată la Lisabona. Joi seara City’us a pierdut în fața campioanei Rusiei, Dynamo Moscova cu un categoric 11-1 (3-0), iar vineri a cedat cu 16-1 în fața gazdelor de la Sporting. Aliniind un lot cu multe absențe, cauzate în afară de plecări și de unele accidentări, echipa mureșeană a rezistat în oarecare măsură prima repriză, când au primit trei goluri în urma unor neatenții în defensivă. Partea secundă însă a fost dominată clar de campioana Rusiei și diferența a crescut simțitor. Mureșenii au reușit să puncteze în minutul 33 prin Vlad Țipău, cu un șut puternic, la vinclu, la scorul de 9-0 pentru adversari. La nici un minut, căpitanul Bogdan Covaci a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat, neputând evolua în partida următoare. Rușii au transformat lovitura de pedeapsă și au mai punctat o dată în minutul următor, în superioritate numerică, anulată în urma golului înscris, dar până la final nu s-a mai marcat.

În celălalt meci al grupei, Sporting Lisabona a învins pe Györi ETO cu 4-1.

 

Fără replică în fața gazdelor

În fața mult mai redutabilei echipe portugheze, mureșenii au fost surclasați după pauză, după ce au rezistat, la fel ca și în primul joc, cu „doar” 3-0 la pauză. Sarbanda golurilor a început imediat după eluare, când portughezii au punctat din primele secunde și au mai înscris de trei ori în primele cinci minute. Aproape de finalul minutului 33, la scorul de 12-0 mureșenii au înscris golul „de onoare” prin Mimi Stoica, devenit căpitan în urma suspendării lui Bogdan Covaci, suspendat în urma eliminării din prima partidă, dar au mai primit până la final 4 goluri.

Ajunsă în primele 16 echipe europene, City’us avea ca obiectiv doar promovarea tinerilor jucători și de a ieși din competiție cu fruntea sus.

Acest lucru îl puteau realiza îndeosebi în partida de duminică, împotriva campioanei Ungariei, Györi ETO, dar maghiarii au cedat mult mai strâns și cu rușii de la Dynamo Moscova, scor 1-5.

Antrenorii Cosmin Gherman și Lucian Nicușan au avut la dispoziție următorul lot: Molina- Țipău, M. Duque, Mimi Stoica, Covaci, echipa de start în primul meci. Au mai evoluat: Tătar- Csala, Dobai, Pop, Küsmödi și Boroș. Răzvan Togan nu a putut fi folosit, resimțindu-se încă de pe urma unei accidentări.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE