Alexandra Puia- premiată la festivalul „Muzica inimii mele” Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 336 Vizualizări

Alexandra Puia- premiată la festivalul „Muzica inimii mele”

 

Interpreta de muzică ușoară Alexandra Puia a reprezentat cu succes Târnăveniul și Scoala de Arte Populare Mureș la festivalul – concurs ”Muzica Inimii Mele” ajuns la cea de a X-a ediție. Potrivit organizatorilor, la acest concurs, desfășurat la Satu Mare la finele săptămânii trecute, s-au înscris concurenți din peste 14 localităţi din ţară, precum şi din Ungaria. Alexandra a ocupat poziția a III- a în cadrul festivalului.
Juriul concursului a fost alcătuit din Călin Ionce – preşedintele juriului, compozitor şi profesor din Baia Mare, Varga Miklos – profesor din Teglas (Ungaria), Nagy Katalin – realizator de programe City Radio, Tincuţa Fernea – finalistă la Vocea României şi Manuela Rogoz din partea Consiliului Local Satu Mare.

Festivalul concurs „Muzica Inimii Mele” se adresează cursanţilor Şcolilor de Arte din țară și din străinătate, precum și tinerilor care frecventează alte instituții și organizații de cultură. Urmăreşte identificarea talentelor în domeniul muzicii pop-rock, aprecierea prestaţiei muzicale a artiştilor amatori, dar şi cunoaşterea reciprocă a talentelor, a realizărilor şi rezultatelor deosebite ale beneficiarilor instituţiilor implicate.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE