Home / Sport / Medalie de bronz pentru „Tiger Budo” la Europenele de Kyokushin

Medalie de bronz pentru „Tiger Budo” la Europenele de Kyokushin

Sportivul clubului Tiger Budo Târgu-Mureș Norbert Szabo a cucerit medalia de bronz la kumite, categoria minus 55 kg în cadrul Campionatului European de Karate Kyokushin dedicat cadeților (U16) desfășurat la sfârșitul săptămânii în capitala Bulgariei, Sofia. La competiție au fost prezente 24 de țări, cu peste 350 de sportivi la startul probelor de kata și kumite.

Evenimentul a fost organizat sub tutela Organizației Europene de Karate (EKO) care, conform organizatorilor, oferă cel mai înalt standard în ceea ce privește arbitrajul, cât și fair play-ul, și în colaborarea cu Ministerul Tineretului și Sportului din Bulgaria și Primăria Sofia. Lotul României a fost alcătuit din 15 sportivi, reprezentând toate categoriile de vârstă, la ambele probe ale competiției.

În afară de Norbert Szabo, clubul târgumureșean a fost reprezentat și de  Norbert Tanászi, cei doi fiind antrenați de Sensei Traian Dumbrăvean 3 DAN. La categoria la care mureșeanul a urcat pe treapta a III-a a podiumului au fost înscriși 15 concurenți, iar Norbert Szabo a avut o participare demnă și la proba de kata. Merituoasă a fost și participarea lui Norbert Tanaszi, debutant la un Campionat European, care a avut o evoluție remarcabilă la o categorie de kumite cu nu mai puțin de 17 concurenți.„Ca de obicei, sportivii clubului nostru au avut de înfruntat concurenți foarte buni, dar rezultatele și evoluția lor au arătat că munca și sacrificiile pe care aceștia le-au depus în ultimul an nu au rămas nerăsplătite. Este o onoare pentru noi, „Tiger Budo”, să avem reprezentanți la una dintre cele mai importante competiții de karate Kyokushin reprezentând, totodată România și orașul Târgu Mureș. Felicitări tuturor sportivilor!”, a declarat antrenorul Clubului „Tiger Budo”, Sensei Traian Dumbrăvean 3 DAN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Exerciții de sport de făcut în casă, cu Mihaela și Ana Sandor

Pagina web al Inspectoratului Școlar Județean Mureș, www.edums.ro, a publicat vineri, 10 aprilie, un videoclip …