Surprizele din salata la pungă Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 269 Vizualizări

Surprizele din salata la pungă

CSID scrie că, potrivit specialiştilor, pungile în care sunt ambalate salatele constituie un mediu umed pentru acestea, astfel încât să păstreze prospeţimea produsului, însă acest lucru este deopotrivă periculos, pentru că favorizează dezvoltarea bacteriilor. Acest lucru este valabil în special în cazul pungilor desfăcute şi lăsate în frigider.
Studiul, publicat recent în revista ştiinţifică Applied and Enviromental Microbiology, arată că într-o pungă de salată desfăcută şi lăsată la frigider 5 zile se pot dezvolta adevărate colonii de bacterii. Precis, ei au descoperit că bacteriile Salmonella se înmulţesc de 1.000 de ori în acest interval.
Cercetările mai arată că Salmonella se dezvoltă în special în pungile cu spanac, în timp ce E.coli le „preferă” pe cele cu salată. Mai multe aici.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE