Home / Slider / „Un gest pentru o viață”, campanie de strângere de fonduri

„Un gest pentru o viață”, campanie de strângere de fonduri

Distribuie

 

Salvați Copiii filiala Mureș a organizat campania de strângere de fonduri „Un gest pentru o viață”, în week-end-ul 26-27 noiembrie 2016

Câteodată, ca să salvezi o viaţă este nevoie doar de un gest. În România există, în continuare, zeci de secţii de nou-născuţi în care copiii născuţi înainte de termen se sting pentru că nu există suficiente incubatoare, în care eforturile medicilor sunt zădărnicite de lipsa unor minime dotări. Din nefericire, 1700 de copii mai mici de un an mor anual în România. Cei mai mulți dintre ei ar avea o șansă la viață dacă maternitățile și secțiile de nou-născuți ara avea dotările necesare.

”Acesta este motivul pentru care Salvați Copiii filiala Mureș a fost prezentă în perioada 26-27 noiembrie, la Promenada Mall Tîrgu Mureș. Împreună cu ajutorul celor 31 de voluntari am reușit să le oferim copiilor prezenți în mall ateliere frumoase, iar părinții au primit mesajul campaniei, sprijinind astfel eforturile noastre în stângerea de  fonduri pentru dotarea cu echipamente medicale performante a Secției Neonatologie a Spitalului Clinic Județean Mureș” a declarat Alina Schenk, coordonator program.

Salvați Copiii filiala Mureș, cu sprijinul partenerilor Promenada Mall Târgu Mureș, al sponsorului PKD Grup SRL și al oamenilor prezenți la eveniment, a reușit să strângă suma de  4.025, 90 lei. La această sumă se vor adăuga SMS-urile date de oamenii care au primit cele peste 300 de pliante.

Pentru cei care nu au ajuns la eveniment donații se pot face prin SMS la 8844 cu codul „SALVEZ” (2 euro lunar), persoanele juridice prin redirecționarea celor 20% din impozitul pe venitul anual sau  prin  donații la link-ul: http://www.salvaticopiii.ro/?id2=doneaza.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.