Home / Slider / Iată programul patinoarului din Târgu-Mureș

Iată programul patinoarului din Târgu-Mureș

Distribuie

Claudiu Maior, consilierul personal al primarului municipiului Târgu-Mureș, a postat, în urmă cu câteva minute, pe pagina sa de Facebook, programul patinoarului din Târgu-Mureș. Deschiderea oficială a patinoarului va avea loc miercuri, 7 decembrie, la ora 17.30. „Primăria municipiului Târgu-Mureş vă invită cu mic cu mare la deschiderea Patinoarului în aer liber. Evenimentul inaugural va avea loc miercuri, 7 decembrie, ora 17.30, în Parcul Municipal. Patinoarul artificial are o suprafaţă de circa 2.000 de metri pătraţi, fiind structurat şi pe grupe de vârstă: copii cu vârste cuprinse între 2-5 ani, respectiv 5 – 12 ani şi adulţi. Programul de funcţionare a este cuprins în intervalele orare 09.30-13.00 şi 14.00-21.30, incluzând ture pe gheaţă de câte o oră şi jumătate. Programul de sărbători va fi comunicat în timp util, atât în presa locală, cât şi pe celelalte canale media. Taxa de intrare la patinoar este de 10 lei pentru adulţi, respectiv 8 lei pentru copii. Copilaşii sub 3 ani beneficiază de gratuitate. Taxa de închiriere a patinelor este de 12 lei, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii, fiind menţinută gratuitatea la copiii sub trei ani şi în acest caz. Vă aşteptăm cu momente de feerie pe gheaţă, patinaj artistic oferit de cluburile sportive din Miercurea Ciuc, de asemenea meciuri demonstrative de hochei, muzică pe toate gusturile, ceai cald, vin fiert cu scorţişoară şi multă bună dispoziţie”, a transmis Claudiu Maior.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

„Gustă Basarabia!”, eveniment dedicat armoniei etnice. Află când va avea loc

Distribuie Filiala din județul Mureș a Societății Cultural-Patriotice „Avram Iancu” organizează, cu ocazia împlinirii a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.