Poate să vină iarna. Cum stăm în Mureș cu contractele de deszăpezire? Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 387 Vizualizări

Poate să vină iarna. Cum stăm în Mureș cu contractele de deszăpezire?

Guvernul a dat astăzi publicității „Centralizatorul contractelor de deszăpezire pe drumurile publice pentru perioada sezonului rece 2016-2017” încheiate până la data de 25.11.2016.

Deszăpezirea drumurilor naționale de pe raza județului Mureș se va desfășura fără probleme în această iarnă, dacă avem în vedere că Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov are contracte încheiate pentru toate tronsoanele ce se află pe teritoriul mureșean.

La nivelul Consiliului Județean sunt încheiate contracte de deszăpezire pentru 72 % din drumurile județene, fiind nefinalizată procedura de achiziție pentru loturile Sâncraiu de Mureș și Sighișoara.

La nivelul celor 101 administrații publice locale sunt încheiate contracte de deszăpezire sau această activitate se derulează în regie proprie pentru 96 % din drumurile municipale, orășenești sau comunale.

Situația exactă, așa cum a fost centralizată de către Instituția Prefectului Județului Mureș, o puteți consulta aici: situatia-servicii-deszapezire-2016-2017. (L.V.)
Sursa foto: Ministerul pentru Consultare Publică și Dialog Civic

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE