Poliţiştii din Mureş, la datorie de Ziua Naţională a României Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 341 Vizualizări

Poliţiştii din Mureş, la datorie de Ziua Naţională a României

Peste 200 de polițiști mureşeni vor fi la datorie, de Ziua Națională a României, pentru ca întreaga comunitate să se bucure în liniște și siguranță de această sărbătoare.

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naţionale a României, în judeţul Mureş sunt programate ceremonii pentru depuneri de coroane de flori la monumentele eroilor neamului, parade militare, precum şi spectacole cultural-artistice, la care se preconizează participarea unui public numeros. „În acest context, Poliţia mureşeană va acţiona, la nivel judeţean, cu peste 200 de poliţişti şi 100 de autospeciale, în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona desfăşurării manifestărilor publice, circumscrise acestei sărbători. Astfel, din totalul polițiștilor implicați în misiunile desfășurate de Ziua Națională, 128 sunt de ordine publică, 45 sunt polițiști rutieri, iar 30 de polițiști sunt de la alte structuri”, a precizat inspector Andreea Pop, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Totodată, patrulele de siguranţă publică vor acţiona pentru menținerea ordinii și siguranței publice. „Structurile de poliţie transporturi vor asigura patrularea pe trenurile de călători, precum şi în staţiile şi triajele de cale ferată. Urăm tuturor românilor La Mulţi Ani!”, a mai transmis, în numele poliţiştilor din Mureş, inspector Andreea Pop.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE