Târgu-Mureş va îmbrăca haine de lumină în 6 decembrie! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4122 Vizualizări

Târgu-Mureş va îmbrăca haine de lumină în 6 decembrie!

Primăria municipiului Târgu-Mureş organizează evenimentul devenit tradiţional, cel al iluminatului  festiv al oraşului, pe data de 6 decembrie, ora 17.30.

Oraşul va străluci în ploaie de lumină, iar bradul de Crăciun din centrul municipiului va fi pregătit pentru sosirea Moşului.  „Perdele luminoase vor acoperi  Piaţa Victoriei şi Piaţa Trandafirilor, cu lumini calde şi reci. De asemenea, arterele principale ale oraşului vor fi împodobite cu ghirlande de lumină. Bradul de Crăciun va fi străjuit, ca în fiecare an, de figurine luminoase. La iluminatul festiv va fi prezentă şi Gaşca Zurli, la ora 17.30, în Piaţa Trandafirilor. Târgumureşenii, mici şi mari sunt aşteptaţi la spectacolul dăruit de Primăria Târgu-Mureş”, se arată într-un comunicat de presă remis de Serviciul de relaţii publice interne şi internaţionale din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

Tot pe data de 6 decembrie se deschide oficial şi Târgul de Crăciun. Dulciuri, decoraţiuni pentru sărbătorile de iarnă, obiecte de artizanat pot fi comercializate din căsuţele amenajate pe scuarul din Piaţa Trandafirilor.

112

Nelipsit şi de data aceasta este „Autobuzul Moşului”.  Împodobirea oraşului continuă şi zilele următoare, astfel încât, până la sosirea lui Moş Crăciun, toate parcurile pentru copii vor fi îmbracate în ghirlande de lumină.

Iluminatul festiv este urmat de un alt eveniment aşteptat de târgumureşenii de toate vârstele: deschiderea patinoarului în aer liber, care va avea loc pe data de 7 decembrie 2016, ora 17.30 în  Parcul Municipal.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE