Home / Slider / Tinerii de la Arte, din nou pe podium

Tinerii de la Arte, din nou pe podium

Distribuie

 

Mureșenii au talent, asta au dovedit tinerii Liceului Vocațional de Artă din Târgu Mureș într-un concurs de talie internațională, în urma căruia s-au ales cu premii.  Cea de-a XXVI-a ediție a Concursului Internațional de interpretare muzicală „Emanuel Elenescu” a avut loc în perioada 24-26 noiembrie, la Liceul de Artă „Victor Brauner” din Piatra Neamț, cu participarea a 360 de concurenți, elevi din România și din școli de profil din Republica Moldova. And de an, tinerii se înscriu în competiție din dorința de a evolua, de a-și cunoaște colegii, de a afla noutăți și de a pune mâna pe Trofeul concursului.

Carismatici, romantici, inteligenți și plin de talent, premianții Liceului Vocațional de Artă au urcat pe podiumul celor mai buni, dintre cei buni: elevii Rad Radu cls. XII, Premiul I – Canto clasic și Dascăl Alexandru cls.XI., Premiul III- Canto clasic, ambii sub îndrumarea profesorilor  Someşan Marian și corep. Antonia Someşan, elevul Nagy Bertold, Cls.X., mențiune, Canto clasic, prof. Madaras Ildikó și corep. Antonia Someşan, elevul Bocheș Andrei , cls.X., mențiune, Canto clasic, prof. Carla Gliga și corep.Antonia Someşan, eleva Curcă Estera, cls.VI., Premiul I,          Corn, sub îndrumarea prof. Curcă Pavel și corep. Antonia Someşan, eleva Pethő Rebeka, cls.X,           Premiul I, Flaut  prof. Geréd Jolán și corep. Bordos Nagy Kinga, elevul Magdó Ráhel, Cls. XII., Premiul I la Flaut, prof.         Geréd Jolán și corep. Bordos Nagy Kinga, elevul Jakab Roland, Cls.XII., Premiul I Vioară, prof. Negruț Mariana, Corep. Bordos Nagy Kinga, eleva și elevii Pethő Rebeka X, Magdó Ráhel XII și Moldovan Angela XI., Premiul II Muzică de cameră, profesor Vass Edit.

Direcțiunea Liceului de Artă prin vocea directorului general Renata Veer, se mândreşte cu performanţele obţinute de tinerii care, prin grija şi strădania cadrelor didactice, cu grijă și profesionalism, reușesc să-și șlefuiască talentele demne de premii şi concerte, atât în ţară, cât şi în străinătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Parada Taurilor din județul Mureș!

Distribuie Taurul Herzschlag, numit ”Bătăile inimii” va fi vedeta Paradei Taurilor, eveniment de anvergură ce …