Pe cine susține primarul Dorin Florea și pe cine nu la parlamentare? Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2431 Vizualizări

Pe cine susține primarul Dorin Florea și pe cine nu la parlamentare?

Primarul Dorin Florea a făcut câteva declarații interesante într-o emisiune la Antena 1 Tîrgu Mureș, moderată de Daniel Radu, despre alegerile parlamentare din 11 decembrie. Acesta a declarat ferm că nu îl mai susține pe senatorul Marius Pașcan. 

“Să fie foarte clar în anul acesta nu îl mai susțin pe domnul Marius Pașcan. L-am susținut foarte mult timp, începând de când era în Primărie, sunt o grămadă de ani, am avut așteptări foarte mari pentru că fiind președinte sau vicepreședinte al Comisiei de Cultură, mă așteptam cel puțin de numele lui să se lege niște lucruri extraordinar de importante, adică ceva diferit de bălăcăreala politică, ceva diferit sau ceva care într-adevăr să arate oamenilor că a înțeles să facă un altfel de politică. Fiți convinși că, dacă eu mergeam în Parlament, probabil că auzeați de mine, probabil că auzeați de o serie de măsuri administrative sau probleme mari cu care se confruntă administrația locală”, a declarat primarul Dorin Florea la Antena 1 Tîrgu Mureș.
În schimb, edilul municipiului Tîrgu Mureș și-a exprimat susținerea pentru candidații PNL Mureș. “De data aceasta susțin trei candidați, pe care nu sunt niciun fel de surpriză pentru cetățeni, cetățenii îi cunosc foarte bine, sunt oameni care au făcut ceva în viață, sunt oameni care au demonstrat prin meseriile și funcțiile lor și care am văzut că sunt extraordinar de activi în ceea ce înseamnă preluarea proiectelor orașului. I-am văzut întotdeauna prezenți la dezbateri, au fost și consilieri locali, au fost și în Parlament unii dintre ei, îi și enumăr, este vorba de domnul Doru Oprișcan, este un om de o mare calitate și morală și profesională, a fost un om care a condus combinatul chimic Azomureș în perioada lui cea mai grea, perioada aceea a fost poate determinantă pentru ca acest combinat să nu se închidă.
Domnișoara Togănel Mara este o tânără, economist, este o tânără care a făcut multe campanii electorale, o doamnă extraordinar de atentă și iubită de primari. Deci ea este cea care a condus și a ajutat primarii extraordinar de mult, vorbesc de primarii de comune, și cred că va face o figură interesantă. E o doamnă cu multă, multă seriozitate, plăcută, extraordinar de volubilă și disponibilă pentru a prelua și a se zbate pentru o anumită problemă.
Iar domnul Chirteș Cristian este un om pe care nu te poți supăra niciodată, un om pe care îl respect pentru meseria lui și, în general, față de silvicultori am o mare, mare admirație, pentru că știu că erau rodul unei facultăți unice la Brașov și nu intra oricine și ieșeau adevărați oameni care iubeau pădurile”, a declarat Dorin Florea.
În finalul intervenției sale referitoare la alegerile parlamentare, primarul municipiului reședință de județ a pus punctul pe i. “Iată trei oameni care cred că au șansă să intre, de care am nevoie și nu e vorba doar de primarul de Tîrgu Mureș, e vorba de primarul de Târnăveni, primarii comunelor din jur, primarii orășelelor, vorbesc despre Reghin, Ungheni, sunt orașe cu care vreau să dezvolt niște proiecte mari de infrastructură și atunci sigur că e nevoie de acești oameni”, a conchis Dorin Florea în emisiunea Antenei 1 Tîrgu Mureș.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE