Primarul din Târnăveni, îndemn la unitate și solidaritate, de Ziua Națională a României Eveniment
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 236 Vizualizări

Primarul din Târnăveni, îndemn la unitate și solidaritate, de Ziua Națională a României

Ziua Națională a României a fost marcată în centrul municipiului Târnăveni printr-o slujbă religioasă, prin depuneri de coroane, recitări de poezii și momente artistice, la care au participat zeci de locuitori ai orașului, dar și oficialități locale și ale județului Mureș.

Primarul municipiului Târnăveni, Sorin Megheșan, i-a îndemnat pe locuitorii municipiului Târnăveni, în cadrul ceremoniei, să fie uniți, solidari și mai buni unii cu alții, arătând că singurele căi de dezvoltare a României sunt unitatea și solidaritatea.
2-ceremonie„Am trecut 98 de ani de la Marea Unire. La 1 decembrie 1918, peste 100.000 de români se adunau la Alba Iulia pentru a înfăptui ceea ce avea să rămână în manualul de istorie al României ca Marea Unire. În acești 98 de ani, am avut parte de încercări, de război, de dictatură, de criză și, în același timp, de speranță. Avem o datorie pentru toți cei care au trăit aceste momente, datoria de a redescoperi mândria națională. Peste doi ani vom sărbători 100 de ani de la Marea Unire. Suntem datori să creăm un Centenar așa cum îl merită România și cred că opțiunea noastră poate fi foarte simplă, de a duce România înainte sau înapoi. Înapoi înseamnă minciună, corupție și lipsă de viziune. Înainte înseamnă cinste, onoare, muncă și responsabilitate. Cred că drumul nostru trebuie să fie înainte. România copiilor noștri poate fi și o putem face așa cum ne-o dorim. Viitorul copiilor noștri îl putem face așa cum ni-l dorim. De aceea, vă îndemn pe toți să fim uniți, să fim mai buni cu noi înșine și unii cu alții, să fim solidari. Ura nu a adus niciodată prosperitate. Cred că singurele căi de dezvoltare a României sunt unitatea și solidaritatea. Trebuie să dăm dovadă de responsabilitate, trebuie să lăsăm copiilor noștri o Românie prosperă, o țară în care dorim cu toții să ne creștem copiii. Așa trebuie să fie România noastră”, a transmis primarul Sorin Megheșan.

4-cristian-chirtesPrezent la ceremonia dedicată Zilei Naționale a României, deputatul PNL de Mureș, Cristian Chirteș, a transmis că este datoria românilor să ducă mai departe în Europa și în lume o Românie puternică. „Cred că astăzi trebuie să ne aplecăm frunțile și să ne aducem aminte de toți cei care au pus umărul la înfăptuirea României Mari. În numele meu și al Parlamentului României, vă urez tuturor „La mulți ani!”, oriunde v-ați afla în lume”, a transmis Cristian Chirteș. 3-ceremonie5-statuie6-localnici

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE